REKLAMI GEÇ

Yardım dağıttılar, çocukları sevindirdiler

Yardım dağıttılar, çocukları sevindirdiler

Denizlispor taraftar grubu “Grup Kara Ordu” Ramazan ayı ve Kadir Gecesi nedeniyle anlamlı bir yardıma imza attı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan paketi dağıtan grup üyeleri, çocukları da ayakkabı, top ve forma vererek sevindirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2020 Çarşamba, 11:32

Denizlisporlu taraftarlar gönüllere dokunmaya devam ediyor. Grup liderleri Murat Akar ve Tanju Bayındır önderliğinde harekete geçen grup üyeleri, geleneksel hale getirmeyi planladıkları Ramazan yardımlarını bu yıl da sürdürdü.

İhtiyaç sahiplerine Ramazan paketleri ileten grup üyeleri, sosyal mesafe kuralına uyarak paketleri yine kendileri dağıttı.

ÇOCUKLARI DA UNUTMADILAR
Grup Kara Ordu, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra çocukları da unutmadı. Ayakkabı, top ve formadan oluşan paketleri yurt müdürlüğüne teslim eden taraftar grubu üyeleri, yaklaşan bayram öncesinde çocukları sevindirdi.

Grup adına değerlendirme yapan Murat Akar ve Tanju Bayındır, imkanları doğrultusunda dar gelirli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Yetim gülerse gerçekten Dünya güler. Bu felsefe çerçevesinde hediyelerimizin yanı sıra çocuklarımıza bayram harçlığı da verdik. Grup Kara Ordu olarak her zaman onların sesi de olacağız. Bize bu konuda maddi ve manevi destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı