REKLAMI GEÇ

Yenilenen MÜSİAD şubesi hizmette

Yenilenen MÜSİAD şubesi hizmette

Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi’nin binası yeniden yapılan tefrişatın ardından gerçekleştirilen açılış töreni ile üyelerine hizmet vermeye devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 9 Ocak 2010 Cumartesi, 16:40

Açılış törenine Vali Yavuz Erkmen, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol, sivil toplum kuruluş yetkilileri, daire müdürleri, çevre illerden gelen MÜSİAD şube ve davetliler katıldı.

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol, iş dünyası ile ilgili toplantıların yeni tefrişatı yapılan salonda yapılabileceğini söyleyerek, MÜSİAD olarak çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan da, Türkiye genelinde 31 şubelerinin bulunduğunu ve bu şubelere bağlı 5 bin üyelerinin olduğunu söyledi. 2010 yılında MÜSİAD’ın 20. yılında olduğunu söyleyen Vardan, MÜSİAD’ın yaptığı projelerle örnek olduklarını sözlerine ekledi.

Vali Yavuz Erkmen ise, MÜSİAD Denizli Şubesi’nin yaptığı genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek, Başkan Ayhan Doğruyol ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. MÜSİAD’ın kurulduğu günden bugüne birçok başarılı proje gerçekleştirdiğini sözlerine ekleyen Vali Erkmen, “Yanında bir kişi dahi çalıştıran herkese bizler teşekkür borçluyuz. Bunu her zaman takdirle karşıladığımızı belirtiyoruz. Hepimizin amacı ülkemizde üretim olsun, yeni işyerleri açılsın, mevcutlar daha iyi çalışsın, sonuçta ülkemiz ekonomisiyle birlikte, her köşesinde sevginin ve kardeşliğin hakim olduğu bir ülke konumuna gelsin. Biz artık teknolojik yarışa dönen dünyada, hak ettiğimiz yere gelelim. Hepimizin amacı bu” dedi.

Daha sonra MÜSİAD binasının açılış törenine katılan MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve diğer üyelere Vali Yavuz Erkmen tarafından plaket verildi. Plaket töreninde Vali Yavuz Erkmen, İstanbul Ticaret Odası’nın 12 ilde şehitler adına okul yaptırılacağını ve bu okullardan bir tanesinin de Denizli’de yaptırılması isteğini İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Develioğlu’na iletti. Mehmet Develioğlu da bu isteği İstanbul Ticaret Odası’na ileteceğini söyledi.

MÜSİAD Denizli Şubesi’nin açılışı Vali Yavuz Erkmen, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol tarafından gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı