REKLAMI GEÇ

Yeşilay gençlerle bowling salonunda

Yeşilay gençlerle bowling salonunda

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şubesi, “Sorumlu Gençlik, Sorunsuz Gelecek” projesi kapsamında, 11 meslek lisesinden belirlenen öğrencilerin katılımıyla bir AVM’de oyun etkinliği düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2014 Pazartesi, 10:15

Yeşilay Denizli Şubesi, ‘’Bağımlıklardan uzak bir hayat özellikle Sigarasız hayat, oh ne rahat!’’sloganıyla; bağımlı olsun olmasın öğrencilerle bir araya geldi. 11 meslek lisesinden belirlenen öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen oyun etkinliği hakkında bilgi veren Şube başkanı Ümit Bayagut, “Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde eğitim-öğretime devam eden 11 meslek lisesinden rehber öğretmenlerimiz tarafından belirlenen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle eğlenceli, güzel bir etkinliği imza attık” dedi.

denizli-yesilay-bowling-ic 

Bowling, lazer game ve çarpışan arabadan oluşan eğlence paketiyle çok eğlenen öğrenciler, etkinlik boyunca, “hiçbir bağımlılık yapan maddeyi kullanmama” sözü verdikleri yazıları etkinlik süresince yakalarından çıkarmadılar.

Bayagut, “Sigara kullanan bir öğrenciden bir hafta sonraki etkinliğe kadar sigarayı kullanma sözü aldık. Ayrıca sigara kullanan diğer öğrencilere de istedikleri takdirde bırakma konusunda destek olacağımıza söz verdik. Sigara bağımlılığa atılan ilk adım. Sigara, alkol, madde bağımlığı ve teknoloji bağımlılığını içinde ayrı ayrı binaların bulunduğu bir kampüs olarak düşünürseniz sigara bu kampüse açılan kapıdır. Acaba içeride ne varmış diye düşünüp bir kereden bir şey olmaz mantığı ile atılan bir yanlış adım bağımlılık yapan maddeler dünyasına atılan en acı adımdır. Gençlerimize bu bilinci aşılamak istiyoruz. Bağımlık yapan bu maddeleri kullanma eğilimde olan öğrencilerimize de destek olmaya devam edeceğiz. Bir gencimizi bile bu bağımlılıklardan kurtarabilirsen bu bizim için büyük bir başarıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı