REKLAMI GEÇ

Yeşilay gönüllüler arıyor

Yeşilay gönüllüler arıyor

Yeşilay Cemiyeti Denizli Şubesi, Yeşilay Haftası kapsamında Çınar Meydanı’nda stant açtı. Sigara, alkol, uyuşturucu madde, internet bağımlılığı ve diğer bütün bağımlıklara karşı farkındalık oluşturmak için çalıştıklarını belirten Şube Başkanı Ümit Bayagut, Denizlilere “Gönüllümüz olur musunuz?” çağrısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2015 Pazartesi, 10:13

Her yıl Mart ayının ilk haftası kutlanan Yeşilay Haftası kapsamında etkinlik gerçekleştirdi. Zararlı alışkanlıklara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla Çınar Meydanı’nda stant açan Yeşilay Cemiyeti Denizli Şubesi gönüllüleri, vatandaşlara bilgilendirici broşür, çocuklara ise balon dağıttı.

denizli-yesilay-cemiyeti-ic-1

“Sağlığın ve İyiliğin Peşinde 95 Yıl” konsepti ve “Bu hayat Benim, Gelecek Hepimizin” sloganı ile etkinliklerin devam edeceğini belirten Denizli Şube Başkanı Ümit Bayagut, bağımlılıkla ve bağımlılığı teşvik eden güç ve odaklarla mücadele etmek konusunda otoriteleri ve toplumu bir kez daha harekete geçireceklerini ifade etti. Bayagut, “Yeşilay, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftasını vesile kılarak halkımızın bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini daha da artırmayı hedefliyor” dedi.

Denizli Yeşilay şubesi olarak “sağlıklı bir nesil ve sağlıklı bir gelecek” yetiştirmek adına toplumu ve özellikle gençleri tehdit eden, bağımlılık yapan sigara, alkol, uyuşturucu madde, internet bağımlılığı ve diğer bütün bağımlıklarla mücadelede canla başla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Bayagut, anne ve babalara şöyle seslendi:

denizli-yesilay-cemiyeti-ic

“Manevi değerlerine bağlı, bağımlıklardan uzak, bilinçli bir gençlik ve sağlıklı bir neslin yetişmesi en büyük hedefimizdir. Bu kapsamda Denizli’deki tüm sivil toplum kuruluşlarımızı ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızın desteğini bekliyoruz. Anne ve babalar lütfen çocuklarımıza gençlerimize örnek bireyler olalım. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı bu bağımlılık yapan maddelerin esiri olmalarına göz yummayalım, bağımlılıklara gelin birlikte dur diyelim.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı