REKLAMI GEÇ

Yön Otomotiv araçlarınızı ücretsiz dezenfekte ediyor

Yön Otomotiv araçlarınızı ücretsiz dezenfekte ediyor

Yön Otomotiv Fiat, korona virüs salgını döneminde, toplum sağlığını korumaya yönelik olarak Fiat markalı araç sahipleri için model yılı veya kilometre gözetmeksizin ücretsiz araç dezenfeksiyonu hizmeti vermeye başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2020 Pazartesi, 15:20

Hizmet kapsamında, servis hizmeti alma gerekliliği olmadan 31 Mayıs tarihine kadar Fiat Yön Otomotiv Denizli, Bodrum ve Fethiye servislerinde, model yılı ve kilometresi ne olursa olsun; randevu yoluyla ücretsiz araç dezenfeksiyonu gerçekleştirilecek.

Yön Otomotiv Fiat’ın ücretsiz dezenfeksiyon uygulaması 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

RANDEVULU HİZMET VERİLECEK
Dezenfeksiyon uygulamasını servis ihtiyacı olsa da olmasa da tüm Fiat marka araçlar için geçerli kıldıklarını belirten Yön Otomotiv Satış Sonrası Koordinatörü Ozan Manisalı, “Tüm dünya ve ülkemizin, korona virüs salgını nedeniyle kritik günlerden geçtiği bu süreçte, ön cephede mücadele eden başta sağlık çalışanları, kamu görevliler, temel ihtiyaç ve gıda üretici ve dağıtıcıları gibi bu dönemde ülkemizde zaruri çarkların dönmesini sağlayan milyonlarca insanımızda Fiat markasına ait araçlarımız var. Yön Otomotiv olarak biz de sosyal sorumluluk kapsamında bu çarkların dönmesine destek olmak amacıyla, Denizli, Fethiye ve Bodrum servis noktamızda, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan tedbirleri ve mesafeli çalıma kurallarını uygulayarak hizmetimizi kesintisiz sürdürüyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik en iyi deneyimi sunmak en önemli önceliklerimizden biri. Şimdi de salgın nedeniyle kritik günlerden geçtiğimiz bu süreçte, müşterilerimizin sağlık risklerine yönelik önlemlerine destek olmak amacıyla bu yeni hizmetimizi başlatıyoruz. Müşterilerimizin yanında olabilmek adına başlattığımız ve geniş kitlelere hizmet edecek bu uygulama kapsam itibari ile Denizli – Fethiye ve Bodrum’da bir ilk olacak. Böylece, model yılı veya kilometresi ne olursa olsun servislerimizde ücretsiz olarak dezenfekte edeceğiz. Bunu yaparken de sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek, randevu aracılığıyla hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı