REKLAMI GEÇ

1. Sanayi Sitesi esnafı hayıra devam ediyor

Geleneksel olarak her yıl, Denizli 1. Sanayi Sitesi esnafı ve Denizlili işadamları tarafından düzenlenen toplu sünnet ve hayır yemeğinin bu yıl, 20 Ağustos 2008’de 33’üncüsü düzenlenecek. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyenlerin 15 Ağustos’a kadar başvuruda bulunması gerekiyor.

/ DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2008 Perşembe, 00:00

Denizli 1. Sanayi Sitesi Esnafı ve Denizli işadamları, yıllardır sürdürdükleri hayır yemeği ve toplu sünnet geleneğini bu sene de bozmadı. Etkinlik, bu sene 20 Ağustos’ta yapılacak. Yıllar öncesinden, sanayideki kaza ve belayı önlemek adına başlatılan bu hayır yemeği, geleneksel bir hal alıp hem hayır yemeği hem de toplu sünnet şöleni olarak, Denizlili ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını da sünnet ettirme kapsamı ile geniş bir hayır olayı haline geldi. Toplu sünnet töreninde çocuklarını ya da yakınlarını sünnet ettirmek isteyenlerin, 1. Sanayi Sitesi 156 sokak No:21 adresine, ya da 264 23 77 numaralı telefona 15 Ağustos 2007 tarihine kadar müracaat edip Orhan Öksüzoğlu’na isimlerini yazdırmaları gerektiği belirtildi.

Denizli 1. Sanayi Sitesi 33. Geleneksel Toplu Sünnet ve Hayır Yemeği’nde, 1. Sanayi Sitesi esnafı ve Denizlili iş adamları, sünnet yapılacak olan çocukları tepeden tırnağa giydirip, aileleriyle birlikte bir şehir turu attıracak. Tören ise Denizli Müftüsü Mehmet Köse’nin yapacağı dua ile başlayacak. 50 çocuğu sünnet ettirmeyi hedefleyen esnaf, tüm Denizli halkını törene katılmaya davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı