REKLAMI GEÇ

14 yaşındaki çocuk kumbarasını depremzedelere bağışladı

14 yaşındaki çocuk kumbarasını depremzedelere bağışladı

Denizli’de 19 Mayıs İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencisi 14 yaşındaki otizmli Muzaffer Başaran yardım merkezine gelerek kitap almak için biriktirdiği paraların bulunduğu kumbarayı bağışladı.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2023 Perşembe, 18:43

Denizli’de Valilik öncülüğünde AFAD İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen kampanya kapsamında vatandaşlar yardım malzemelerini EGS Kültür ve Kongre Merkezi’ne getiriyor.

Gönüllü vatandaşlar gelen yardımları çeşitlerine göre ayırıp koli ve çuvallara koyduktan sonra tırlara yüklüyor.

Denizli Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, kentten şimdiye kadar 131 yardım tırının deprem bölgesine gönderildiği kaydedildi.

19 Mayıs İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencisi 14 yaşındaki otizmli Muzaffer Başaran da yardım merkezine gelerek kitap almak için biriktirdiği paraların bulunduğu kumbarayı bağışladı.

Başaran’ın annesi Hilal Başaran, AA muhabirine, “Oğlum dönem başında öğretmenlerinin kitap almaları için verdiği kumbarada 300 lira biriktirdi. Şimdi de bu kumbarayı deprem bölgesine yapılacak yardımlar için bağışladı. Hepimiz çok üzgünüz, bir şekilde oradaki vatandaşlarımızın yanında olmak istiyoruz.” dedi.

Öte yandan depremzedelerin barınma ihtiyaçlarına destek olmak isteyen vatandaşların AFAD İl Müdürlüğü ile temasa geçmeleri istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı