REKLAMI GEÇ

3 aylık kedinin ayağının kesilip işkence edilerek öldürüldüğü iddiası tüyler ürpertti

3 aylık kedinin ayağının kesilip işkence edilerek öldürüldüğü iddiası tüyler ürpertti

İncilipınar’da boş bir arazide sol ön ayağı kesilmiş ve çenesi kırılmış halde bulunan 3 aylık kedi, tedavi altına alındıktan 3 gün sora öldü. Kediyi bulan Sempati Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nazlı Yılmaz, kesiğin insan eliyle yapılan bir neşter izine benzediğini söyledi. Yılmaz’ın şikayeti üzerine polis kedinin bulunduğu yerde inceleme yaptı ancak herhangi bir ize rastlamadı. Yılmaz, kediye bunu yapanı bulana para ödülü vereceğini ifade ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2021 Pazartesi, 12:35

15 Haziran günü Pamukkale ilçesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki boş araziden kedi sesi duyan Sempati Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nazlı Yılmaz, araziye gidip kontrol ettiğinde yavru bir kedinin kanlar içinde olduğunu gördü.

Ağzından kan gelen ve sağ ön ayağının bir kısmı bulunmayan kediyi veteriner hekim Caner Can’a götürdü. Burada yapılan ilk muayenede 3 aylık yavru kedinin sağ ön ayağının kopuk ve çenesinin kırık olduğu tespit edildi. Tedavi edilen kedinin ayağındaki kesiğin insan eliyle yapılan bir neşter izi olabileceği değerlendirildi.

POLİS İNCELEME YAPTI
Yılmaz’ın ihbarı üzerine araziye polis ekipleri gelerek inceleme yaptı. Polisin yaptığı incelemede herhangi bir ize rastlanmadı.

Klinikte tedavisi devam eden kedi, 3 gün önce öldü. Kediye bulan ve yaşaması için mücadele eden Yılmaz, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, bölgeden olayla ilgili bir kanıt bulup getiren kişiye para vereceğini ifade etti.

KANIT GETİRENE PARA VERECEK
Gazetecilere açıklama yapan Yılmaz, “Kediyi o halde görünce çok üzüldüm ve hemen alıp veterinere götürdüm. Yapılan incelemede ön ayağındaki kesiğin neşterle yapılmış olabileceğini değerlendirdik ancak kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Kedi klinikte ameliyat edilecekti ancak 3 gün önce öldü. Eğer bunu bir insan yaptıysa, yapan kişinin bulunması için polise şikayette bulunduk. İncelemede bir ize rastlanmadı ama bölgedeki güvenlik kameralarından ya da çevredeki vatandaşlardan bir kanıt çıkar diye para ödülü koyduk. Çok üzgünüz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı