REKLAMI GEÇ

50 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

50 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

Denizli’de Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK) tarafından il emniyet müdürlüğü ile birlikte bu yıl 3. Kez sünnet şöleni düzenlendi. Şölende maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarından 50’si sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2014 Pazartesi, 15:28

Bağbaşı Mahallesi’nde bulunan PASVAK merkezinde gerçekleştirilen sünnet törenine Vali Yardımcısı Abdullah Acar, PAÜ Rektörü Prof. Dr Hüseyin Bağcı, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, vakıf üyeleri ve aileler katıldı. PASVAK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr Bülent Topuz, 2004 yılından bu yana faaliyette olan vakfın 42 mahallesinde ikamet eden 400-420 aile 1200-1250 kişiye her gün üç çeşit sıcak yemek ulaştırdığını söyledi. Başkan Topuz, “Bu bir şölen değil bu bir düğün. Geçen yıl 30 çocuğumuzu bu törenle sünnet ettirmiştik. Bu yıl bu sayıyı 50’ye çıkardık. Her geçen gün daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Şu an PASVAK Denizli’de her yere yetişiyor. Sünnet ettirdiğimiz çocuklarımız, bizim yemek verdiğimiz ailelerin ve emniyet müdürlüğünün tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları, yani bizim çocuklarımız. Onların hayatlarındaki en önemli gün olan sünnet gününü en iyi şekilde geçirmeleri için tüm organizasyonu hayırseverlerimizin destekleri ve katkıları ile yaptık. Gelecek yıllarda da sünnet şölenlerimiz devam edecek” dedi.

Sünnet şöleninde mevlit okutuldu, mehter takımı gösterisi, palyaço gösterileri yapıldı. Sünnet şöleninde hazırlanan 2 bin kişilik yemekte ikram edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı