REKLAMI GEÇ

7 genç kayıplara karıştı

7 genç kayıplara karıştı

Denizli’de 2 gün içinde yaşları 13 ile 22 arasında değişen çoğu kız 5 genç kayıplara karıştı. Son 48 saatte, biri 13, diğeri ise 17 yaşındaki iki genç kız ise kaçırıldı. 7 gençten halen haber alınamıyor.

/ DENİZLİHABER / 13 Haziran 2008 Cuma, 00:00

Önceki gün Kiremitçi’de 18 yaşındaki A.B. okula gitmek için evden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Aynı gün Meska Mahallesi’nde 16 yaşındaki A.A. isimli genç kız da evini terk etti. Pelitlibağ’da 22 yaşındaki F.E. eşine gezmeye gittiğini söyleyip evden ayrıldı ancak bir daha geri dönmedi.

Sevindik Mahallesi’nde oturan ve bir süredir psikolojik tedavi gördüğü bildirilen 16 yaşındaki G.U. da kayıplara karıştı. Aktepe Mahallesi’nde oyun oynamak için sokağa inen 16 yaşındaki A.A. da geri dönmedi, ailesi polise başvurdu.

Acıpayam’da ise okul çıkışında Ü.D.(17) isimli genç kız 21 yaşındaki Y.E. tarafından kaçırıldı. Anne M.D. soluğu polis karakolunda aldı, ancak genç kıza henüz ulaşılamadı. Benzer bir olay Fatih Mahallesi’nde yaşandı. 13 yaşındaki V.G. isimli kız, 19 yaşındaki M.D. isimli şüpheli tarafından kaçırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı