REKLAMI GEÇ

70 Denizlili baba çocuklarıyla birlikte çadır kampında buluştu

70 Denizlili baba çocuklarıyla birlikte çadır kampında buluştu

Denizlili 70 baba çocuklarıyla birlikte İzmir Urla’da kampa girdi. Yaşları 6 ile 14 arasında değişen yüze yakın çocuk babalarıyla birlikte 2 gece 2 gündüz süren baba çocuk kampındaki aktivitelerle eğlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2016 Salı, 08:35

Yaklaşık 5-6 yıl önce Denizli’de farklı meslek gruplarına ait birkaç babanın çocuklarıyla başlattığı baba çocuk kampı etkinliği, 3 yıl önce dev bir organizasyona dönüştü. Onlarca babanın çocuklarıyla birlikte katıldığı sıra dışı kamp bu yıl İzmir’in Urla ilçesindeki bir kamp alanında yapıldı.

denizli-baba-cocuk-kampi-2016-5
70 BABA 100’E YAKIN ÇOCUK
Çocuklarını okulların yaz tatiline girdiği 16 Haziran Cuma günü akşam saatlerinde kamp alanına ulaşan 70 Denizlili baba ve yüze yakın çocuk, Cumartesi ve Pazar günü çadırda kalıp çeşitli aktivitelere katıldı.

denizli-baba-cocuk-kampi-2016-8

SAFARİLER, YARIŞMALAR ve TAKIM OYUNLARI
Urla’daki baba çocuk kampına katılan babalar ve çocukları atv ve at safari, paintball, ok atma, hedef vurma, tırmanma, canlı dart, kano yarışı, kostümlü sumo güreşi gibi çok sayıda aktivitede bireysel ve takım olarak performans gösterirken, babalar çocuklarıyla kaynaşma fırsatı buldu, çocuklar filmlerde görüp hayalini kurduğu kamp heyecanını yaşadı.

denizli-baba-cocuk-kampi-2016-2

BAŞARILI OLAN KÜÇÜKLERE MADALYA
Birçok çocuğun hayatlarında ilk kez annelerinin yanından ayrılıp babalarıyla birlikte gerçekleştirdiği sıra dışı tatilde ödüller de vardı. Bireysel yarışmalarında akranlarını geride bırakarak başarı elde eden çocuklara madalya sürprizinin yapıldığı baba çocuk kampında bazı çocuklar gece yakılan küçük kamp ateşlerinden marshmallow kızartıp sohbet etti.

denizli-baba-cocuk-kampi-2016-6

SAHİLDE GÖRENLER ŞAŞIRDI
Havaların beklenilenden yüksek ısıda seyretmesi, çocuklara ikinci bir sürprizi de hazırladı. Denizlili babalar, aktivite saatlerinin dışında çocuklarını da alarak kamp alanına yakın sahillere akın etti. Hafta sonu tatili için Urla’da kamp alanına yakın sahilleri tercih eden İzmirliler de bu sürprizden nasiplendi. Keza çok sayıda baba ve çocuğun annelerini evlerinde bırakarak tatile çıkmış olması, tatilci İzmirliler tarafından hem şaşkınlık hem de gıpta ile karşılandı. Çocuklarıyla birlikte deniz keyfi yaşayan babaların anneleri aratmayan ebeveynlik sorumlulukları da enteresan görüntülere yol açtı.

denizli-baba-cocuk-kampi-2016-1

ALKIŞLAR MURAT ATILGAN’A
Baba çocuk kampının ilk günden bu yana içinde olan ve tamamen gönüllü olarak oranizasyonu tek başına gerçekleştiren Mimar Murat Atılgan, altına imza attığı bu dev organizasyonla turizmcilere taş çıkardı.

denizli-baba-cocuk-kampi-2016-10

Aylar süren kamp alanı araştırması, görüşme, pazarlık süreci, katılım planlaması, listelerin hazırlanması, ihtiyaçların ve beklentilerin belirlenmesi gibi aslında pek kolay sayılmayacak tüm ayrıntıları sosyal sorumluluk çerçevesinde tek başına üstlenen Atılgan, gerçekleştirilmesi zor bir başarının altına imza attı.

denizli-baba-cocuk-kampi-2016-7
KİMLER YOKTU Kİ!
Denizlili baba çocuk kampına farklı mesleklerden çok sayıda isim katıldı. Adem Güney, Ahmet Ferhat Kuvvetoğlu, Ali Demir, Ali İhsan Yılmaz, Ali Konca, Alpay Hekim, Alpay Volkan, Ayhan Ahmet Ekiz, Başar Helvacı, Beycan Apohan, Bilgehan Basmacıoğlu,Boran Kaplanlar, Cenk Çetin, Cenk Demireren, Cihan Soyfidan, Emin Can Akçakaya, Ender Samanlıoğlu, Erdem Erdoğan, Fatih Civan, Fatih Topal, Ferruh Dalkılıç, Fırat Dağdeviren, Gökhan Sarıkaya, Hakan Civan, Hakan Dolutaş, Haldun Taşçıoğlu Harun Erişkin, Hasan Demir, Hüseyin Karadavut, İbrahim Demirlenk, İbrahim Dural, İbrahim Güven Tunç, İlkay Acar, İsmail İzmirlioğlu, Kamil Saranlı, Kürşad Keskin, Mehmet Güney, Mehmet Manisalıoğlu, Muhammet Tatar, Murat Atılgan, Mustafa Ali Akyol, Mustafa Özkök, Nazmi Çalışkan, Necmi Höke, Onur Aysu, Osman Babiroğlu, Osman Günay, Osman Oktay Zeybekoğlu, Ömür Karademir, Özcan Akhan, Recep Panayır, Resul Kaya, Sedat Kurt, Selami Akıncı, Serdar Adar, Serdar Ekiz, Serdar Şükrü Yaprak, Serhat Çatalbaş, Sinan Soylu, Suat Özsoy, Şükrü Güngen, Tamer Edirne, Teoman Barut, Uğur Öğün, Uğur Öz, Uluç Kesenay, Yalın Urgan, Yasin Çatalok ve Yücel Baş çocuklarına unutulmaz bir hafta sonu tatili yaşatarak yılın babaları oldu.

Yorumlar

Murat Atılgan   -  Bağlantı 21 Haziran 2016, 10:47

Hayatımda ilk kez “yılın babası” seçildiğim için mutlu oldum. Denizlihaber.com ekibine teşekkür ederim…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı