REKLAMI GEÇ

8 yaşında makineye bağlı yaşıyor

8 yaşında makineye bağlı yaşıyor

Yakalandığı Sipinal Müsküler Atrofi hastalığının pençesinde kıvranan 8 yaşındaki Hasan Mehmet Kayhan, yatağa ve makineye bağlı yaşam mücadelesi veriyor. Babasını da kalp krizi nedeniyle kaybeden küçük Hasan, tedavisi için yurt dışından gelecek ilaçları için yardım bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2016 Cuma, 09:44

Sevindik Mahallesi’nde annesi Gülhan Kayhan ile birlikte yaşayan 8 yaşındaki Hasan Mehmet Kayhan, yakalandığı Sipinal Müsküler Atrofi hastalığının pençesinden kurtulamıyor. Yatağa ve makineye bağımlı yaşama mücadelesi veren küçük Hasan, bir süre önce babasını da kalp krizi nedeniyle kaybetti.

Annesi Gülhan Kayhan’ın imkansızlıklar içinde, zor şartlar altında bakmaya çalıştığı küçük Hasan’ın tedavisinin sürdürülebilmesi için yurt dışından getirilecek ilaçlara ihtiyacı var.

Anne Gülhen Kayhan, maddi imkanlarının olmadığını belirterek, “Hasan’ın doktorları makineye bağlı olan oğlum için yurt dışından ilaç getirilmesi gerektiğini söylüyor. 35 bin dolar tutan ilaçları almam mümkün değil. Bunun için hayırseverlerin yardımını bekliyorum” dedi.

Küçük Hasan’ın tedavisine destek olmak isteyenler, Gülhan Kayhan’a 0 544 562 14 47 nolu telefondan ulaşabilirler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı