REKLAMI GEÇ

ADM Elektrik Dağıtım’da sürpriz emeklilik

ADM Elektrik Dağıtım’da sürpriz emeklilik

Aydın, Denizli ve Muğla illerinin elektrik dağıtımını gerçekleştiren Bereket Enerji Grubu şirketlerinden ADM Elektrik Dağıtım’da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Şirkete uzun yıllar yönetici olarak hizmet veren Genel Müdür Mesut Güzel, kendi isteğiyle emekli oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2016 Cuma, 14:53

Denizli’nin önde gelen şirketlerinden ve vergi rekortmenleri listesinin gediklilerinden ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.’de beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Kamu kurumuyken kapısından girdiği işletmenin hemen her kademesinde görev yapan, özelleştirmenin ardından Bereket Enerji Grubu bünyesindeki Menderes EDAŞ Şirket Müdürlüğüne getirilen Güzel, son olarak yine aynı grup bünyesindeki ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlüğü görevinde bulunuyordu.

30 YIL GÖREV YAPTI
Yönetici olarak özelleştirme öncesi ve sonrasında kuruma 30 yıl hizmet veren Güzel, emeklilik kararı aldı. Bu kararını yönetim kurulu ile de paylaşan Mesut Güzel, emeklilik dilekçesini vererek, çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.

MÜHENDİS OLARAK BAŞLADI
1986 yılında TEK İşletme Müdürlüğü’nde mühendis olarak göreve başlayan Güzel, aynı kurumda başmühendis, tesis müdürü ve müessese müdürü olarak çalıştı. 2006 yılında Menderes EDAŞ Şirket Müdürü olan Güzel, emekliliğine kadar ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görev yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı