REKLAMI GEÇ

AHBAP kurucusu Haluk Levent’ten Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür

AHBAP kurucusu Haluk Levent’ten Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür

Türkiye Kahramanmaraş depreminin ardından, imkanlarını depremzedelere yönlendiriyor. Kurtarma çalışmaları devam ederken, depremzedelerin barınma ihtiyacının karşılanması için de çalışmalar sürüyor. AHBAP kurucusu Haluk Levent, ikinci çadırkent ile ilgili sosyal medyadan paylaşım yaptı, 3 bin kişinin konaklayacağı çadır kentin tamamlandığını söyledi, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne de ayrı bir yer ayırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2023 Pazartesi, 10:09

Yüzyılın deprem felaketinin yaralarının sarılması için seferberlik hali devam ediyor. Bir yandan enkaz altında nefes aranmaya devam edilirken, bir yandan da kurtarılan depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar devam ediyor.

Depremin ilk anından itibaren bölgede etkin bir çalışma ortaya koyan AHBAP Derneği de çalışmalarına devam ediyor. Yardımların bölgeye ulaştırılmasının yanı sıra çadır kent içinde etkin bir çaba ortaya koyan AHBAP, 3 bin kişilik ikinci çadır kenti de tamamladı.

HALUK LEVENT’TEN PAYLAŞIM VE TEŞEKKÜR

AHBAP kurucusu Haluk Levent, ikinci çadır kent ile ilgili sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşım yaptı, gelinen aşamayı duyurdu. Paylaşımında Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ayrı bir yer ayıran Haluk Levent şu ifadeleri kullandı:

“Sabaha kadar çalışıldı. 3 bin kişinin geçici olarak kalacağı ikinci çadırkent kuruldu. @denizlibld’de yanımızdaydı. Jandarma komutanlığına bağlı canım askerlerimiz sabahlara kadar bizlere canla başla destek oluyorlar. @ahbap (Hatay)”

https://twitter.com/haluklevent/status/1625007133547790336?s=48&t=sKF6F7C6hEzuwQ0r8c23Kw

Yorumlar

enver tuncer   -  Bağlantı 13 Şubat 2023, 13:03

Hepinize teşekkürler, katkıda bulunanların ellerine sağlık, Allah Yardımcınız olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı