REKLAMI GEÇ

AKUT eğitimleri sürüyor

AKUT eğitimleri sürüyor

En zor anımızda yanımızda olan Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekiplerini sürekli hazır tutmak için eğitimlerini ve tatbikatlarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, en zor operasyonların bile başarıyla altından kalkabilmek için eğitimleri de en zorlu koşullarda gerçekleştiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2016 Pazar, 10:48

Misyonu gereği tamamen gönüllülük esasına göre oluşturulan ekipleriyle, amatör bir ruhla, ancak profesyonel yaklaşımlarla çalışmalarını sürdüren Arama Kurtarma Derneği (AKUT) bugüne kadar çok önemli başarılara imza attı. Bölgede 2.049 arama kurtarma operasyonu gerçekleştiren AKUT ekipleri, bu süreçte 2.216 vatandaşın hayatının kurtarılmasında hiçbir karşılık beklemeden görev aldı.

akut-egitim-ic

En zor anımızda yanımızda olan AKUT ekipleri, operasyonlarda gösterdikleri başarıyı düzenli olarak yaptıkları eğitimlere borçlu. Ekipleri her zaman hazır ve zinde tutabilmek için eğitimlerini en zorlu koşullarda gerçekleştiren AKUT, Denizli ve Sarıgöl ekiplerini birlikte eğitime aldı.

Gün boyu ekiplere araç ve gereç kullanımı, lojistik desteği, kazazedeye ilk müdahale ve sevk konularında eğitim ve tatbikatlar gerçekleştiren AKUT ekipleri, bilgilerin kalıcı olmasını sağlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı