REKLAMI GEÇ

ALLAHIM HAYIRLI KOMŞU

ALLAHIM HAYIRLI KOMŞU

Komşularına kızan ev sahibi başka bir mahalleden ev satın alıp taşındı. Evini kiraya verdi. Ardından da balkondaki çanak antene ve tabelaya yazdığı yazıyla kızdığı komşularına gönderme yaptı. Kiracısına da yazıları kaldırmama şartı koydu.

/ DENİZLİHABER / 22 Ekim 2011 Cumartesi, 16:13

“Ev alma komşu al” atasözü gerçek oldu. 15 Mayıs Mahallesi üzerinde bulunan İstanbul Apartmanı’nın 3 katındaki bir evin balkonunda bulunan ilginç yazı herkesin dikkatini çekiyor.
Bina sakinlerinin iddiasına göre çatısına çanak anten takamayan ev sahibi, komşularına kızarak evinden ayrıldı. Komşularına sinirlenen ve bunu yazıya döken ev sahibi, evinin balkonuna astığı çanak antene “ Allahım hayırlı komşu?” yazdı.

Komşularına daha etkili bir mesaj vermek için birde tabela yaptıran ev sahibi, tabelanın üzerine de ; “ Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste. Haramın ve yalanın temeli yoktur. Ecdadını bitirir” yazısını yazdı.

Komşularına yazdığı yazılarla seslenen ev sahibi evine aldığı kiracıya da tabelaların durması şartını verdi. Asılan tabelanın ev sahibinin komşularına olan tepkisinden dolayı asıldığını belirten bina esnaflarından bakkal Emin Durmaz, “ Bina içerisinde sürekli olarak tartışıyorlardı. Daha sonra kendisi evinden ayrıldı ve kiraya verdi. Komşularına da yazdığı bu yazı ile seslenmiş. İlginç bir yazı. Evine aldığı kiracısına da tabelaların durması şartını koşmuş. Eğer kiracı bu tabelaları çıkartırsa evinden çıkaracağını söylemiş” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı