REKLAMI GEÇ

Ankara Denizlim Derneği Denizlili sağlık çalışanlarını bir araya getirdi

Ankara Denizlim Derneği Denizlili sağlık çalışanlarını bir araya getirdi

Ankara’daki Denizlili sağlık çalışanları Denizlim Derneği’nin etkinliğinde buluştu. Ankara’daki Denizlililerin buluşma noktası Denizlim Derneği, gelenekselleşen “Dost Meclisi” toplantısında Ankara’da görev yapan Denizlili sağlık çalışanlarını bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2022 Cumartesi, 09:23

Derneği’nin ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleşen etkinlikte Ankara İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Pınar Akdemir Özışık ve pek çok Denizlili sağlık çalışanı buluştu. Programa Denizli Milletvekilleri Av. Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, Mehmet Yüksel de katıldı.

ORTAK SEVDAMIZ DENİZLİMİZ

Denizlim Derneği Başkanı Mustafa Keysan yaptığı konuşmada; “Yaşanan pandemi sonrasında başlattığımız ve artık gelenekselleşen Dost Meclisi Toplantılarımızın bir yenisinde siz değerli sağlık çalışanlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Son iki yılımız ülkemiz ve tüm dünya açısından çok zorlu geçti. Yaşanan Covid 19 pandemisi sebebi ile siz sağlık çalışanlarımız olağanüstü bir gayret ortaya koydunuz. Siz kıymetli hemşehrilerimizin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Sağolun, var olun.

Bugün bu soframızda Türkiye’nin sayılı doktorları ile tıp fakültesinden yeni mezun olacak genç kardeşlerimizi bir araya getirdik. Bu bağlamda tecrübe ile gençliğin enerjisini harmanlıyoruz. Her zaman dediğimiz gibi ortak sevdamız Denizlimiz. Bizler Ankara’da Denizli birlikteliğini sağlama maksadı ile çalışıyoruz. Bu noktada Denizlili ve Denizli’ye gönül vermiş herkese kapımız açıktır.” dedi.

Dost Meclisi Toplantılarını bundan sonra da belli periyotlarla yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Keysan, “Toplantılarımızı dar kapsamlı yaparak, kaynaşmayı ön planda tutuyor, belli sektörleri ve alanları bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Bu toplantılarımızda farklı Milletvekillerimizi ve siyasilerimizi de davet ediyor, hemşehrilerimiz arasında birlikteliği perçinlemeyi hedefliyoruz.

Çok yakın bir zamanda Ankara İl Sağlık Müdürü olarak atanan hemşehrimiz Ali Niyazi Kurtcebe hocamızı bir kez daha tebrik ediyorum. Bugüne kadar farklı görevlerde çok başarılı işlere imza attığına yakinen şahit olduk. İnanıyorum ki bu görevi de layığı ile yerine getirecektir. Bu konuda Denizlim Derneği olarak sayın müdürümüzün her zaman yanındayız. Katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum. Bugünkü toplantımıza ev sahipliği yapan Közde Mangal Restoranı’nın sahibi, hayvancılık ve tarım alanında çok başarılı işlere imza atmış, kıymetli hemşehrimiz, değerli abimiz M. Kazım Aşuk’a ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Denizlili sağlık çalışanlarının, yaptıkları çalışmalar hakkında hemşehrilerini bilgilendirdiği akşamda sağlık çalışanlarının özellikle pandemi döneminde fedakarlıkları ve çalışkanlıklarıyla büyük başarılara imza attığı bir kez daha vurgulandı. Denizlim Derneği tarafından organize edilen etkinlik aynı zamanda, geçtiğimiz Nisan ayında Ankara İl Sağlık Müdürü olarak atanan Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’yi de yeni görevinin ardından ilk kez hemşehrileriyle buluşturmuş oldu. Merkezinde Denizli’nin olduğu samimi bir sohbet ortamına ev sahipliği yapan etkinlikte sağlık çalışanları ve katılımcılar fikir alışverişinde bulunurken, birbirlerini de daha yakından tanıma fırsatı buldu. Samimi bir sohbet ortamının olduğu görülen etkinlik bu tarz buluşmalarda daha sık bir araya gelinmesi temennisiyle sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı