REKLAMI GEÇ

Ankara uçuşları için havaalanına ücretsiz servis

Ankara uçuşları için havaalanına ücretsiz servis

Denizli Belediyesi, THY’nin Denizli-Ankara uçak seferleri için 26 Ekim’den itibaren, Çardak Havaalanı’na ulaşımı ücretsiz olarak sağlayacak.

/ DENİZLİHABER / 21 Ekim 2008 Salı, 00:00

Denizli Belediyesi, THY’nin Anadolu Jet ile yeniden başladığı Denizli-Ankara uçak seferleri için havaalanına ücretsiz servis yapacak.

Denizli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, THY-Anadolu Jet işbirliğiyle devam eden Denizli-Ankara seferlerinin düzenli şekilde yapılabilmesi için girişimde bulundu. Böylece, 26 Ekim 2008’den itibaren vatandaşların ücretsiz olarak Çardak Havaalanı’na ulaşmaları sağlanacak. Denizli’den Ankara’ya uçakla gitmek isteyen yolcular, Yeni Camii’nin arkasından ücretsiz kaldırılacak servisten yaralanabilecek.

Servis otobüsü, uçağın kalkış günlerinde saat 05.00’de hareket edecek.Ankara’dan Denizli’ye gelen yolcular da ücretsiz servis otobüslerini kullanabilecekler. Denizli Belediyesi’nin servis otobüsü, uçağın iniş saati öncesinde Çardak Havaalanı otoparkında hazır bekletilecek.

Anadolu Jet, Ankara’dan Denizli’ye, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri  saat 21.45’de, Denizli’den Ankara’ya ise Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat: 07.00’de hareket edecek.    

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı