REKLAMI GEÇ

Ankara’daki Denizlili öğrenciler yalnız değil

Ankara’daki Denizlili öğrenciler yalnız değil

Etkin çalışması, sosyal ve kültürel faaliyetleri ve Başkent’teki Denizlilileri bir çatı altında toplamasıyla gündemde olan Ankara Denizlim Derneği, üniversite için Başkent’e gelen gençlere kucak açtı. “Ankara’da yalnız değilsiniz” sloganıyla yola çıkan derneğin genç ekibi, tanışma ve kaynaşma buluşması gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2017 Salı, 13:40

Denizlim Derneği Gençleri, geleneksel gençlik buluşmasını gerçekleştirdi. Ankara’ya yeni gelen Denizlili üniversite öğrencilerle tanışmak ve kaynaşmak amacıyla gerçekleştirilen buluşmaya, dernek yönetimi ve üniversite öğrencileri katıldı.

Denizlim Gençliği’ne yeni katılanların eski üyelerle tanıştığı toplantıda, Genç Ekip Başkanı Gülşah Bozkuş, geçen yıl yapılan etkinlikleri anlattı, önümüzdeki dönem planlarına ilişkin bilgiler verdi.

Zeybek gösterileri ile şenlenen gençlik buluşmasında öğrenciler tek tek kendilerini tanıttı.

Gençlere seslenen Denizli Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Keysan, buluşmayı organize edenlere teşekkür etti, Denizlim Derneği’nin, Ankara’daki Denizlililerin evi olduğunu dile getirdi.

“İSTEĞİMİZ GENÇLERİN YANINDA OLMAK”
Denizlim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Oymak ise, gençlere olan güvenini dile getirdi. Başkan Oymak, “Gençlerimizin kendilerini geliştirecek bir ortam yaratmak, dernek olarak en büyük isteğimiz ve hayalimizdi. Bunu sağlamış olmak bizler için gurur verici. Şimdi öğrencilik yıllarında burada bizimle, bulunan gençlerimiz 5 sene, 10 sene sonra protokol koltuklarında oturacaklar. Gülşah arkadaşımızın sunumunda da gördük ki Ankara’nın pek çok üniversitesinden öğrenci arkadaşımız var. Mezun olup giden arkadaşlarımız önemli konumlarda işe başlamış. Bu arkadaşlarımızla bağlarımız da kopmamış. Bizim istediğimiz ise bu süreçte hem gençlerimizin yanında olmak hem de hemşerilik bağlarımız ile bir birimizin elinden tutmak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı