REKLAMI GEÇ

Annenize Kahve Sokağı’nda kahvaltı keyfi yaşatın

Annenize Kahve Sokağı’nda kahvaltı keyfi yaşatın

Hayatın en önemli, en özel varlığıdır anne. Yerinin bir başkası tarafından doldurulması imkansızdır. Her günleri özel kılınmalıdır. Ancak, Anneler Günü hem annemiz, hem de bizim için ayrı bir önem taşır. Anneye özel olduğunu hissettirmek, Anneler Günü’nü daha özel yaşamalarını sağlamak istiyorsanız, günü güzel bir sürprizle başlayın. Kahve Sokağı’nda annenize özel kahvaltı keyfi yaşatın.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2016 Cuma, 15:38

Anneler Günü yaklaşıyor. En değerlinizi nasıl mutlu edeceğinizi düşünüyorsanız, Kahve Sokağı’nın davetine kulak verin.

KAHVE SOKAĞI SERVERGAZİ’DE
Yaklaşık bir yıl önce Servergazi’de hizmet vermeye başlayan Kahve Sokağı, nezih mekanı, kahvenin tüm tatlarını alabileceğiniz, hafta sonları sevdiklerinizle mükemmel bir kahvaltı keyfi yaşayabileceğiniz, huzur veren bir mekan.

denizli-kahve-sokagi-anneler-gunu-kahvalti-2

ANNENİZE SÜRPRİZ YAPIN
Timurtaş Coşan tarafından işletilen Kahve Sokağı Servergazi Şubesi, Anneler Günü’ne için de özel bir organizasyon hazırladı. Her hafta pazar günü gerçekleştirdiği kahvaltı organizasyonlarını bu kez annelere adayan Kahve Sokağı Servergazi Şubesi, annesine sürpriz yapmak isteyenleri davet etti.

SINIRSIZ KAHVALTI, SINIRSIZ SEVGİ
Kahve Sokağı Servergazi Şubesi sahibi Timurtaş Coşan, yaklaşık bir yıl önce hizmete girdiklerini ve bölgede kısa sürede tercih edilen bir mekan haline geldiklerini belirterek, her pazar düzenledikleri kahvaltı organizasyonunu bu kez annelere adadıklarını kaydetti.

“Sınırsız sevgi, sınırsız kahvaltı” sloganıyla hazırlanan kahvaltın açık büfe olduğunu belirten Coşan, “Annenize sürpriz yapın, Kahve Sokağı Servergazi Şubesi’nde kahvaltı keyfi yaşatın. Bu organizasyonda annelere ne kadar özel olduklarını gösterecek küçük sürprizlerimiz de olacak. Tüm anneleri ve onları sınırsız seven çocuklarını kahvaltıya bekliyoruz” dedi.

denizli-kahve-sokagi-anneler-gunu-kahvalti-1

İFTAR VE SAHURDA DA HİZMETİNİZDE
Kahve Sokağı Servergazi Şubesi, yaklaşan Ramazan Ayı için de hazırlıklara başladı. Ramazan’da açık büfe kahvaltı hizmeti hem iftarda, hem de sahurda hizmet verecek. Nezih bir ortamda Ramazan’da da bu keyfi yaşamak isteyenlerin değişmez adresi Kahve Sokağı Servergazi Şubesi olacak.

İLETİŞİM:
Adres: Servergazi Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı NO:15 Merkezefendi/Denizli
Telefon: 0 (258) 373 00 66
www.kahvesokagi.com
timurcosan@hotmail.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı