REKLAMI GEÇ

Ayrılığa dayanamadılar

Denizli’de bir süre evli kaldıktan sonra boşanan çift 1,5 yıl sonra tekrar nikah masasına oturarak ikinci kez evlendiler. 4 yaşındaki çocukları ile birlikte nikah salonuna gelen çiftin mutlukları gözlerinden okundu.

/ DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2007 Pazartesi, 00:00

Denizli’de bir şirkette müdür olarak görev yapan 32 yaşındaki Halil Gevrek ile bir tekstil şirketinde ihracat sorumlusu olan 26 yaşındaki Gülay Hisarlıoğlu 2000 yılında hayatlarını birleştirdi. 4 yıl evli kalan çift çocukları Nesli’nin dünyaya gelmesinden sonra anlaşamayarak ayrıldı. 1,5 yıllık ayrılığa dayanamayan çift 4 yaşındaki kızlarını da düşünerek tekrar evlenme kararı aldı.

Çatalçeşme Nikah Sarayı’nda yapılan törenle ikinci kez evlenen çift 4 yaşındaki çocukları ile birlikte nikah masasına oturdu. Çiftin ikinci kez evlendiği öğrenen nikah memuru nikah şahitleri çağırırken “Bunlar da ilk nikahtaki şahitleriniz mi” diye espiri yapmayı ihmal etmedi. 4 yaşındaki çocukları Nesli’yi kucaklarına alan çift, nikah memurunun ‘evlenmeyi kabul ediyor musunuz? sorusuna ikinci kez evet cevabını verdi. Gevrek çifti 4 yaşındaki kızları ile ilginç bir görüntü oluşturdu.

Yeniden nikah masasına oturmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Gülay Gevrek, mutluluğunun kelimeler anlatılmayacak derecede olduğunu dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı