Başka düğünlerde virüs kapan iki gelin, kendi düğün tarihlerinde karantinada olacak

Denizli Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Denizli’deki iki gelin adayının, başka düğünlerde virüse yakalandığı için kendi düğün tarihlerinde izolasyon altında olacağını açıkladı, “Kendilerine üzülerek bildirdik” dedi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2020 Cumartesi, 23:13
Denizli’de iki gelin adayı, kendi düğün tarihlerinde izolasyon altında olacak… İsimleri bilinmeyen gelinlerle ilgili bilgiyi Sağlık Müdürü Berna Öztürk, kendi sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu, tedbirlerin önemine dikkat çekti.
Öztürk, paylaşımında gelinlerin kendi düğün tarihlerinde izolasyon altında olacağını belirttiği paylaşımında, “Bugün üzülerek 2 gelin adayına 1 hafta sonraki kendi düğünlerine katılamayacaklarını bildirdik. Çünkü geçen hafta bir başkasının düğününde eğlenirken tedbirsizlik onlara Corona virus bulaşmasına neden olmuş, tedaviye ve izolasyona aldık. Süreç kendi düğünlerine yetişmiyor.
En mutlu gününüzün, acı ve hüsranla sonuçlanmasını istemiyorsanız lütfen maske – mesafe – hijyen kurallarına uyalım” dedi.
Bugün üzülerek 2 gelin adayına 1 hafta sonraki kendi düğünlerine katılamayacaklarını bildirdik. Çünkü geçen hafta bir…
Berna Öztürk paylaştı: 15 Ağustos 2020 Cumartesi
Yorumlar
Millet dikkat etmeyecek umarsızca eğlenecek doktor da sağlığını hayatını ortaya koyup fazla sürekli fazla mesai yapacak. Doktorun yerinde ben olsam istifa ederim. Millet can derdinde bunlar eğlence ayıp denen bir şey var.