REKLAMI GEÇ

Basmacı son yolculuğa uğurlandı

Basmacı son yolculuğa uğurlandı

Denizli siyasetinin önemli isimlerinden, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı’nın babası Mehmet Salih Basmacı, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2016 Salı, 18:23

Denizli siyaset dünyasının önemli isimlerinden, uzun yıllar İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanlığı görevini yürüten, SODEP, SHP ve CHP’de aktif siyaset, il başkanlıkları yapan Mehmet Salih Basmacı, dün geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

salih-basmaci-cenaze-toreni-1

Ani ölümüyle ailesini ve sosyal demokrat camiayı yasa boğan Mehmet Salih Basmacı için ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreni siyaset dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

salih-basmaci-cenaze-toreni-2

Töreni CHP Grup Başkan Vekilleri Engin Altay ve Özgür Özel, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İzmir Milletvekili Murat Bakan, Ankara Millevekili Necati Yılmaz, Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, diğer partilerin temsilciler, CHP’liler, Basmacı ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

salih-basmaci-cenaze-toreni-3

EN ÖNDE SAF TUTTU
Babası Salih Basmacı’yı son yolculuğuna uğurlayan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, annesi ile birlikte cami girişinde taziyeleri kabul etti. Ardından cemaat ile birlikte en önde saf tutan Melike Basmacı, babasının cenaze namazını kıldı.

SERVERGAZİ MEZARLIĞI’NDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Denizli siyasetinin önemli isimlerinden biri olan Mehmet Salih Basmacı, kılınan cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı