REKLAMI GEÇ

Bayan Erkmen’den anlamlı çağrı

Bayan Erkmen’den anlamlı çağrı

Huzur evi sakinlerini Valilik konutunda ağırlamaya devam eden Vali Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen, Denizli halkına çağrıda bulunarak Denizlililerin imkanları dahilinde ve belirli gruplar halinde huzurevi sakinlerini evlerinde ağırlamalarını bu davetlere kendisinin de katılacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 3 Mart 2009 Salı, 01:00

Huzurevi sakinlerini gruplar halinde Valilik konutunda ağırlamaya devam eden Bayan Erkmen, son olarak 15 huzurevi sakinini daha konutunda ağırladı. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Ayten Kuruş ve dernek üyeleri, Vali Yardımcıları Muhsin Çatmadım, Abdullah Acar ve Kemal Özgün’ün eşleri ile Tavas, Buldan ve Sarayköy kaymakamlarının eşlerinin de hazır bulunduğu kabulde, huzurevi sakinleri Valilik konutunda ağırlanmaktan ve Bayan Erkmen’in yakın ilgisinden son derece büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Bayan Erkmen, huzurevi sakinlerini konutunda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek herkesin günün birinde yaşlanacağını ve yaşlılarımıza sahip çıkmamız gerektiğini söyledi. Yaşlılarına ve çocuklarına sahip çıkmayan milletlerin ayakta kalmasının mümkün olmadığını da sözlerine ekleyen Bayan Erkmen, “ Konutumda daha önce de Çocuk Yuvasında kalmakta olan çocuklarla huzurevi sakinlerini gruplar halinde ağırladım ve bundan sonra da ağırlamaya devam edeceğim. Bu benim için mutluluk veren bir olay. Ancak Denizli halkımızın da huzurevindeki yaşlılarımızı küçük gruplar halinde evlerinde ağırlamalarını ve onların aile ortamında bulunmalarını sağlamalarını ve bu konuda duyarlı olmalarını istiyorum. Yapılacak davetlere yaşlılarımızla beraber ben de katılacağım. Yaşlılarımızı mutlu etmek sanırım onları da mutlu edecektir” diye konuştu.

Huzurevi ortamından memnun olduklarını, kendilerine orada çok iyi bakıldığını ve her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını söyleyen yaşlılardan Elif Korkusuz (70), “ Bizim huzurevimiz sanki huzurevi değil dokuz yıldızlı bir otel. Bizlere orada çok iyi bakılıyor. Her türlü ihtiyaçlarımız karşılanıyor. Allah devletimizden ve milletimizden razı olsun. Allah Devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi.Huzurevi sakinlerini konutunda ağırlayan ve onlara çeşitli ikramlarda bulunan Bayan Erkmen, uzun süre yaşlılarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı