REKLAMI GEÇ

BEYAĞAÇLI ÖZTÜRK, UZAK DOĞU’DA YILIN İŞ ADAMI OLMAYA ADAY

BEYAĞAÇLI ÖZTÜRK, UZAK DOĞU’DA YILIN İŞ ADAMI OLMAYA ADAY

Türkiye’nin tek uluslararası aylık ekonomi haber dergisi olan Ekovitrin’in bu sene 10’uncusunu düzenleyeceği ‘Yılın Starları” anketinde, Beyağaçlı İş Adamı Kenan Öztürk, Uzak Doğu’da yılın iş adamı dalında aday gösterildi.

/ DENİZLİHABER / 15 Mart 2011 Salı, 17:24

Türkiye’nin tek uluslararası aylık ekonomi haber dergisi olan Ekovitrin, geleneksel hale getirdiği ‘Yılın Starları’ anketinin bu yıl 10’uncusunu yapıyor. Ekovitrin’in “Yılın Starları 2010” anketinde belirleyici olabilmek için, dergiyi alıp anket formunu doldurabilir veya internet üzerinden http://test.ekovitrin.com/AwardSurvey.aspx adresini tıklayıp oy kullanabilirsiniz.

Ekovitrin Yılın Starları 2010 anketi Nisan 2011 sonuna kadar devam edecek. Bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilecek olan ‘Ekovitrin Yılın Starları’nda birbirinden önemli kategoriler ve birbirinden önemli isimler yer alıyor. ‘Yılın bakanı, yılın belediye başkanı, yılın işadamı, yılın en başarılı CEO’su, yılın en başarılı KOBİ’si, yılın en başarılı bankası ve yurt dışında başarı gösteren Türk girişimcileri gibi toplam 27 kategori bulunuyor. Türkiye’nin en geniş katılımlı dergi anketi sonucunda belirlenen Yılın Starları’na ödülleri, bir törenle veriliyor ve bu ödüller ekonomi dünyasınca önemli kabul ediliyor.

Şu an yapılmakta olan ankette, Denizli`yi temsilen, aslen Beyağaçlı olan Kenan Öztürk, “Uzak Doğu’da Yılın İş Adamı” dalında aday gösterilen isimler arasında yer alıyor. Beyağaçlı Öztürk ile birlikte, bu kategoride Zeynel Atmacan, Murat Kolbaşı da yer alıyor.

KENAN ÖZTÜRK KİMDİR?
Denizli-Beyağaç doğumlu olup, uzun yıllar yabancı şirketlerde üst yönetici olarak çalışmış, alanında birçok eğitime katılıp başarılı olmuştur. Fransız firması olan Lafarge Grubu’nun Asya Bölgesi Satın Alma Direktörü olarak 11 ülkeden sorumlu olup, ayni zamanda Bölge Üst Yönetim Komitesi üyesidir. 2010 yılından bu yana mevcut görevini sürdürmekte, daha önce sırasıyla, aynı şirketin Malezya ve Endenozya Çimento şirketlerinde 6 yıl, kıdemli başkan yardımcısı ve Üst Yönetim Komitesi üyesi, Lafarge Türkiye Çimento Grubu’nda ise 9 yıl benzer görevlerde bulunmuştur. Kariyerine, Foster Wheeler Intercontinental Corpration şirketinde 1981-1987 yıllarında Satın Alma Müdürü olarak başlamış ve 1987-1996 yılları arasında Amerikan Büyükelçiliği’nde Satın Alma Uzmanı olarak devam etmiştir. Yurt dışında çeşitli konferanslara konuşmacı olarak katılmış, birçok ülkede alanında eğitimler vermiş olup, IIAPS adlı uluslararası kuruluşun danışman yönetim kurulu üyesidir. Anadolu Üniversitesi İngilizce bölümünden mezun olup, iyi derecede İngilizce, orta derecede Almanca ve Fransızca bilmektedir. Evli ve 3 çocuk sahibidir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı