REKLAMI GEÇ

“Beyaz Cennet” Pamukkale düğün fotoğraflarının ilgi odağı oldu

“Beyaz Cennet” Pamukkale düğün fotoğraflarının ilgi odağı oldu

Denizli’de doğal ve tarihi güzellikleriyle dört mevsim ziyaretçi ağırlayan Pamukkale Travertenleri ve Hiearapolis Antik Kenti, düğün fotoğrafı çektiren yeni çiftler tarafından da ilgi görüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2023 Perşembe, 13:12

Her mevsim yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi gören UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Pamukkale, dünya evine giren çiftlerin dış çekimlerinde de ilgi görüyor.

Beyaz travertenlerin yanı sıra Hierapolis Antik Kenti’ndeki tarihi kalıntılar da doğal bir fotoğraf stüdyosu olarak, gelin ve damatlar tarafından tercih ediliyor.

Özellikle gün batımında burayı tercih eden çiftler, eşsiz güzellik karşısında en özel günlerinin fotoğraflarını çektiriyor.

Pamukkale, kentte dünya evine giren çiftler tarafından son yıllarda en çok tercih edilen dış çekim yeri olarak ön plana çıkıyor.

Kentte 16 yıldır düğün fotoğrafçılığı yapan Mehmet Toplu, yeni çiftlerin son yıllarda düğün fotoğrafı için Pamukkale’yi sıkça tercih ettiğini söyledi.

Beyaz Cennet’in yabancı çiftler tarafından da ilgi görmeye başladığını anlatan Toplu, “Dünyaca ünla turizm merkezimiz Pamukkale yerli çiftlerin yanı sıra yabancı çiftler tarafından da ilgi görmeye başladı. Sosyal medyada burada çekilen fotoğrafları gören yabancı çiftler, bize sosyal medya hesaplarımızdan ulaşıyor ve burada çekimlerini yapıyoruz. Bu sene 7 yabancı çiftin düğün fotoğrafını Pamukkale’de çektik. Önümüzdeki sene için de rezarvasyonlarımız var. Bu talebin giderek artmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Düğünlerinde dış çekim yeri olarak Pamukkale’yi tercih eden Hale – Muhammed İlhan çifti, en özel günlerini burada taçlardırdıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Daha önceden buraya arkadaşlarıyla gezmek için çok kez geldiklerini, düğün fotoğraflarının da burada olmasını istediklerini anlatan Hale İlhan, “Albümümüzde yer alan fotoğrafların burada çekilmesini istedik. Burada antik kente gittik. Tarihi kalıntılar arasında en güzel günümüzü ölümsüzleştirme fırsatımız oldu. Burası dünyanın en güzel fotoğraf çekim alanlarından biri, eşsiz doğal bir stüdyo.” dedi.

Pamukkale’de iki beyazı bir araya getirdiğini dile getiren damat Muhammed İlhan ise, “Eşimin gelinliği ile buranın beyazı bir araya gelince daha eşsiz görüntüler oluştu. Biz burayı tercih ettiğimiz için çok mutluyuz. Herkese tavsiye ediyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı