REKLAMI GEÇ

Bilenler bilmeyenlere bilgisayar öğretti

Bilenler bilmeyenlere bilgisayar öğretti

Gençlik Meclisi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Bilenler, Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor’ projesinin sertifika töreninde, 68 kursiyer sertifikasını aldı.

/ DENİZLİHABER / 17 Haziran 2009 Çarşamba, 19:31

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ‘Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor’ projesi kapsamında düzenlenen, ‘Kadın İçin Teknoloji’ kursuna katılan 68 kursiyer düzenlenen sertifika töreniyle sertifikasını aldı.

Denizli Belediyesi Encümen Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, gönüllü bilgisayar eğitmenleri ve kursiyerler katıldı. Başkan Yardımcısı Çınar, Gençlik Meclisi’nin sürdürdüğü, bilenler bilmeyenlere bilgisayar öğretiyor projesinin her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü belirterek, projenin ülke genelinde ses getirdiğini ve diğer illere örnek olduğunu söyledi. Çınar, “Daha önceki dönemlerde 2 kez sertifika töreni yaptık. Bugün ise 3. sertifika törenini gerçekleştiriyoruz. Kent konseyi olarak birçok projede elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Projelerde önemli olan hayata geçirilebilir, uygulanabilir ve topluma faydalı olması temeldir. Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor Projesi de tam böyle bir projedir. Şimdi bilgisayarla tanışan 68 kadın, hayatın her aşamasında bu bilgilerden faydalanacak” dedi.

 Daha sonra Başkan Yardımcısı Çınar ve her sınıfın bilgisayar eğitmenleri, kursiyerlere sertifikalarını verdi. Henüz 25 günlük bebeği Merve Cemile ile kurslara katılarak bilgisayar kullanmasını öğrenen ev hanımı Songül Akalan da sertifikasını aldı. Akalın, kursa ilk başladığında hamile olduğunu doğum sonrasında da kursu bırakmayıp bilgisayar öğrendiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı