REKLAMI GEÇ

BİR YIL SONRA AYNI GÜN AYNI ACI

BİR YIL SONRA AYNI GÜN AYNI ACI

Geçen yıl 17 Mayıs’ta eşi Neşegül Yüksel’i kaybeden ve yol arkadaşını 18 Mayıs’ta toprağa veren Milletvekili Mehmet Yüksel, bir yıl sonra 17 Mayıs’ta kayınvalidesi Düriye Yaylalı’nın ölüm haberiyle sarsıldı. Yaylalı, son yolculuğuna, kızının toprağa verildiği gün, yani 18 Mayıs’ta uğurlandı.

/ DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2011 Çarşamba, 15:30

17 Mayıs 2010 tarihinde eşi Neşegül Yüksel’i kaybeden Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, bir yıl sonra yine aynı tarih olan 17 Mayıs’ta Parkinson rahatsızlığı sebebiyle bir süredir Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören kayınvalidesi Düriye Yaylalı’yı da kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Dün hayatını kaybeden üç çocuk annesi Düriye Yaylalı için bugün öğle namazını müteakiben Ulu Cami’de cenaze namazı kılındı.

___________FOTO GALERİ_________________

CENAZE TÖRENİNDEN KARELER

_______________________________________

TAZİYELERİ KABUL ETTİ
Cenaze namazı öncesi cami avlusunda taziyeleri kabul eden AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, cenaze namazının ardından kayınvalidesinin tabutunu bir süre taşıdı. Düriye Yaylalı cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

İL PROTOKOLÜ VE SİYASİLER CENAZEDEYDİ
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun çelenk gönderdiği cenaze namazına Vali Yavuz Erkmen, CHP Denizli milletvekili Ali Rıza Ertemur, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, ailenin yakınları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı