REKLAMI GEÇ

Boşanma davası 12 taksit!

Boşanma davası 12 taksit!

Denizlili Avukat Mehmet Demir, nakit sıkıntısı çeken müvekkilleri için avukatlık bürosuna pos cihazı koydu. Avukat Demir, müvekkillerinden gelecek talep doğrultusunda ödemelerde taksit kolaylığı yapabileceğini de söyledi.

/ DENİZLİHABER / 27 Ekim 2008 Pazartesi, 01:00

Dünyayı vuran ekonomik kriz ve Türkiye’de devam eden nakit sıkıntısı avukatları da etkiledi. Özellikle dava harçlarının yatırılmasında ve dava ücretlerinin ödenmesinde vatandaşların sıkıntı yaşadığını gören Avukat Mehmet Demir, müvekkillerinin de isteği üzerine kredi kartı uygulamasına geçti. Alacağı bulunan müvekkillerinden, bu sayede ödeme alacak olan Avukat Mehmet Demir, pos cihazını bürosuna kurdurttu.

‘Müvekkillerim talep etti’

Kredi kartı uygulaması ile ilgili olarak müvekkillerinden büyük ısrar aldığını belirten Avukat Mehmet Demir, “Her alanda, her an kullandığımız kredi kartından ödemeyi, müvekkillerim benim de kabul etmemi istedi. Gerek dava için ödenecek harç ücretleri, gerekse de avukatlık ücreti olarak yapılacak ödemelerde nakit sıkıntısı çekiliyor. Vatandaşlar dava hakkındaki sıkıntısını anlatıyor. Dava açmaya karar verdikten sonra dava harçları için paraya ihtiyacımız olduğunu söyleyince davasını erteliyor. Müvekkillerimin ısrarı üzerine, bankalar ile görüştüm ve pos cihazını aldım” dedi.

‘Birden fazla kart var’

Piyasada para olmadığını, ödemelerin de mecburi olarak karttan yapıldığını belirten Mehmet Demir, müvekkillerinden artık bu şekilde daha kolay para aldığını belirterek “Türk ekonomisi senetler, çekler ve kredi kartlarıyla dönmeye başladı. Bir kişide en az 3-4 kart bulunuyor. Verilen senetler ve çekler, maalesef mahkemelerden dönüyor. Teknolojiyi de takip ederek bizler de bu kervana katıldık. Halkımıza yardımcı olmayı istiyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda taksit imkanı da sunacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı