REKLAMI GEÇ

“BÖYLE BİR DİYALOG YAŞAMADIK”

“BÖYLE BİR DİYALOG YAŞAMADIK”

Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar, adli yılın açılışında Vali Demir ile aralarında herhangi bir diyalog geçmediğini öne sürdü. Dolayısıyla haberlerin gerçeği yansıtmadığını iddia etti.

/ DENİZLİHABER / 7 Eylül 2011 Çarşamba, 16:22

Denizlihaber’in dün kente duyurduğu Vali Demir ile Emniyet Müdürü Çınar arasındaki ‘suç’ diyaloğu haberinin ardından, sabah saatlerinde gazetemizi arayan Emniyet Müdürü Çınar, haberin gerçeği yansıtmadığı iddiasında bulundu. Çınar, ‘Vali Bey ile aramda böyle bir diyalog yaşanmadı’ savını dile getirirken, ‘Son zamanlarda hayal ürünü şeyler ortaya konuluyor. Bunun maksadını anlamış değilim’ ifadesinde bulundu.

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan’ın Denizli’nin suç oranı bakımından Türkiye’nin en huzursuz ilk on kent arasında olduğunu söylemesi sonrasında, görgü tanıklarının iddiasına göre Vali Abdülkadir Demir, Emniyet Müdürü Atilla Çınar’a durumu sormuş, Çınar ise bunun üzerine bilgilerin gerçeği yansıtmadığı yanıtı vermişti. Denizlihaber’in olaya tanıklık yapan gazetecilere ve konuya vakıf diğer kişilere dayandırarak kamuoyuna taşıdığı haber, Çınar tarafından bu sözlerle yalanlanmış oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı