REKLAMI GEÇ

Bunaltan sıcaklara serinleten çözümler

Bunaltan sıcaklara serinleten çözümler

Yazın bunaltan sıcakları kapıda. Kapalı alanlarda klimalar, en konforlu serinliği sunuyor. Ancak açık alanlarda klimalar çözüm olmuyor. Açık alan serinletme sistemlerinin Ege Bölgesi’ndeki en başarılı ismi Foter Serinletme sistemleri, ekonomik ve sağlıklı çözümler sunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2014 Salı, 11:43

Şirket sorumlusu Gürkan Urgancı açık alan serinletme konusunda en ekonomik ve başarılı sonuçları sisleme yöntemiyle yakaladıklarını belirterek, “Sisleme sistemleri, açık alanlarda doğal ve sağlıklı serinletme sağlıyor. Sisleme sistemlerindeki en önemli ayrıntı ise, püskürtme başlıkları. Kalitesiz püskürtme başlıkları, kısa sürede ya tıkanıyor, ya da suyun basıncına dayanamayarak deforme oluyor. Sonuç olarak da yapılan yatırımın büyük bölümü çöpe gidiyor. Tabi bu tıkanmalarda Denizli suyunun yüksek oranda kireç barındırmasının etkisi de var. Biz bu sorunların önüne geçmek için kaliteli püskürtme başlıkları kullanıyoruz ve şebeke suyu su sisteme girmeden arıtıyoruz.” diye konuştu.

SİSLEME UCUZ BİR SİSTEMDİR
Urgancı ayrıca kaliteli sistemlerin pahallı olmadığının da altını çizerek, “Biz şirket olarak Ege Bölgesi’ndeki pek çok ilde serinletme sistemleri kurduk. Kurulum yaptığımız yerlerin büyük bölümü, daha önce başka firmalara fahiş fiyatlara sistem kurdurmuş, ancak 1-2 sezonda çalışmaz hale gelmiş sistemlerdi. Sisleme sistemleri en kaliteli malzemeler dahi kullanılsa ucuz sistemlerdir. Serinletme sistemi kurdurmayı düşünen kişilerin karar vermeden önce, farklı firmalardan fiyat almasını öneririm.” dedi.

Detaylı bilgi için; www.foterantibakteriyel.com / T: (0258) 261 53 15

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı