REKLAMI GEÇ

Çanakkale şehitlerini canlandırdılar

Çanakkale şehitlerini canlandırdılar

Nevzat Karalp Anadolu Lisesi öğrencilerinin, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nde sahnelediği tiyatro gösterisi beğeni kazandı. Öğrencilerin oyunları ayakta alkışlandı.

/ DENİZLİHABER / 19 Mart 2009 Perşembe, 01:00

Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle, Halk Eğitim Merkezi’nde, bir etkinlik gerçekleştirildi. Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliğe, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, < ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />11. M. P. Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ergüder Toptaş, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve diğer kurum müdürleri ile öğrenciler ve veliler katıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Çanakkale Savaşı, haçlı devletlerinin ‘hasta adam’ dedikleri, Osmanlı İmparatorluğu’nu yok ederek, asırlardır süregelen haçlı zihniyetini dünyaya hâkim kılma emelleri karşısında, köleliği hiçbir zaman kabul etmemiş daima efendi ve hür yaşamış Türk’ün çelikleşmiş direniş destanıdır” dedi.

Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı etkinlikte, öğrenciler Çanakkale Savaşı’nı, tiyatro gösterisi ile canlandırdı. Öğrencilerin gösterisi, ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı