REKLAMI GEÇ

CAN’IMSIN

CAN’IMSIN

Onlar eşlerinin yeniden hayata bağlanması için canlarını ortaya koyan örnek insanlar. Her biri eşlerine organlarını verip hayatta kalmalarını sağladı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi fedakâr eşleri birer sertifikayla ödüllendirdi.

/ DENİZLİHABER / 2 Kasım 2011 Çarşamba, 16:48

Organ Bağışı Haftası etkinlikleri kapsamın da halkın organ bağışına olan duyarlığını arttırmak için bir etkinlik düzenleyen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Organ Bağış Merkezi, bu güne kadar yapılan organ bağışlarında eşlerine hayat veren 20 çifti kamuoyuna tanıttı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi konferans salonunda yapılan etkinlikte, eşlerine organlarını veren 20 çift düzenlenen tören ilse hastane tarafından fedakâr eş sertifikası verildi.

Törende konuşan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Organ Bağış Merkezi Kurucusu Doç.Dr. Çağatay Aydın, organ bağışı haftasında halkın organ bağışına olan ilgisini arttırmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek; ” Bu güne kadar hastanemizde eşlerine hiç düşünmeden organlarını bağışlayarak eşlerine yeniden hayat veren 20 çiftimizi sertifikalar ile ödüllendirdik. İnsanlarımızın artık organ bekleyen insanlarımızın seslerini duyması lazım” dedi.

25 yıllık evli olan Hanım Bozkurt ile Ramazan Bozkurt çifti ise yaşadıkları mutluluğu gözyaşları içerinden anlattı. Eşine böbreğini veren Ramazan Bozkurt, ”Eşim için canımı veririm” dedi. Eşinin bu sözleriyle gözyaşlarına boğulan Hanım Bozkurt ise ”Birbirimize olan sevginin ve aşkın en güzel göstergesidir bu olay” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı