REKLAMI GEÇ

Cipten atlayıp intihar eden genç son yolculuğuna uğurlandı

Cipten atlayıp intihar eden genç son yolculuğuna uğurlandı

İçinde bulunduğu cipten atlayan ve TIR’ın altında kalarak feci şekilde can veren 27 yaşındaki Cem Baran Doğan, son yolculuğuna uğurlandı. Oğlunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Dr. Hasan Doğan, cenaze töreninde yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2017 Çarşamba, 18:11

Denizli’nin tanınmış Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Hasan Doğan’ın oğlu Cem Baran Doğan, bir süre psikolojik sorunları nedeniyle Ankara’da tedavi gördükten sonra bir yakınıyla dün akşam saatlerinde Denizli’ye dönmek üzere yola çıkmıştı.

Cem Baran Doğan, içinde bulunduğu ve Hasan Beydilli’nin kullandığı 20 DR 119 plakalı cip hareket halindeyken, iddiaya göre arka koltuğundan kapıyı açarak karayoluna kendini atmış, karayoluna düşen Doğan, Sadık Akar yönetimindeki 20 DG 406 plakalı TIR’ın altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetmişti.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ
Genç yaşta yaşamını yitiren Cem Baran Doğan için ikindi vakti Ulu Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Törene CHP İl Başkanı Teoman Sancar, partililer, vatandaşlar ve Doğan’ın yakınları katıldı.

GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ
Denizli’nin tanınmış doktorlarından olan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Hasan Doğan, oğlunu son yolculuğuna uğurladığı törende yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

ÇAKMAK MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ
27 yaşında hayata veda eden Cem Baran Doğan için ikinci vakti cenaze namazı kılındı. Doğan, Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı