REKLAMI GEÇ

Çivrillilerin Altın Dedesi Kameroğlu yoğun bakımda

Çivrillilerin Altın Dedesi Kameroğlu yoğun bakımda

Kuyumculuk sektörünün önde gelen isimlerinden Çivrilli işadamı Kadir Kameroğlu’ndan üzücü haber var. İlçesine yaptığı katkılarla “Çivrillilerin Altın Dedesi” olarak anılan Kameroğlu, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle özel bir hastanenin yoğun bakımında makineye bağlı olarak yaşam mücadelesi veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2016 Pazartesi, 13:40

Çivril’e anaokulundan liseye, huzurevinden camiye, sağlık ocağından hastaneye çok sayıda eğitim kurumu ve kamu binası kazandıran işadamı Kadir Kameroğlu, akciğerinde ortaya çıkan problem nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Babasının sağlık durumuyla ilgili Denizlihaber.com’a bilgi veren Alaattin Kameroğlu, Kadir Kameroğlu’nun Çivril’de kaldığı sırada rahatsızlandığını, İstanbul’a geldiğinde de muayene için doktoruna gittiğini, akciğerinde görülen problem nedeniyle hastaneye yatırıldığını söyledi.

Tedavinin yoğun bakımda devam ettiğini anlatan Kameroğlu, “Babamın akciğerindeki problem giderilemedi. Bunun üzerine doktorunun önerisiyle yoğun bakım ünitesine alındı. Ciddi bir sağlık problemi yaşıyor. Şu anda makineye bağlı tutuluyor ve sevenlerinin dualarına ihtiyacımız var” dedi.

DEVLET ÜSTÜN HİZMET MADALYASI SAHİBİ
Çivril’de “eğitimin hamisi” olarak anılan ve “Devlet Üstün Hizmet Madalyası” sahibi olan hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu’nun bugüne kadar yaptırdığı okul ve kamu binaları şunlar:

-Çivril Huzur Evi
-Irgıllı İlköğretim Okulu
-Devlet Hastanesi
-Kızılcasöğüt Nevişet Kameroğlu Sağlık Ocağı
-Ali Kameroğlu Camii
-Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlköğretim Okulu
-Ali Kameroğlu Anaokulu
-Rasime Kameroroğlu Anaokulu
-Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu
-Kadir Kameroğlu Kız Meslek Lisesi
-Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı