REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a keman çalan Ecrin, ülkede gündem oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a keman çalan Ecrin, ülkede gündem oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Denizli gezisi sırasında keman çalan Ecrin’i Türkiye tanıdı. Başkan Zolan’ın ut hediye ettiği Ecrin, ana haber bültenlerine girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2024 Pazar, 15:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Şubat 2024 Perşembe günü gerçekleştirdiği Denizli ziyaretinde yol kenarında kendisini elindeki kemanla selamlayan Ecrin Polatlı’yı fark ederek Cumhurbaşkanlığı otobüsüne davet etti.

TÜRKÜYE EŞLİK ETTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar öğrencisi de olan Ecrin Polatlı’nın çaldığı keman eşliğinde Çanakkale Türküsünü seslendirdi.

Genç kız ile bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ecrin’e ut çalmayı da öğrenmesini tavsiye etti.

PAYLAŞIMLA GÜNDEME GELDİ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da şahit olduğu olay Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından “Önce biraz müzik, sonrasında tatlı bir sohbet…” sözleriyle sosyal medya hesabından paylaşılmasının ardından kamuoyunun gündemine gelmişti.

BAŞKAN ZOLAN’DAN SÜRPRİZ
Yaşanan olayın ertesi günü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Ecrin Polatlı ve ailesini makamına davet ederek misafir etti.

4 yıldır da Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda keman eğitimi aldığını ifade eden Ecrin Polatlı, en büyük hayalinin üniversitede konservatuar öğrencisi olarak müzikle uğraşmak istediğini belirterek, bu yolda kendisinden desteklerini esirgemeyen Başkan Zolan’a teşekkür etti.

ÜLKE GÜNDEMİNE GİRDİ
Ecrin’e sürpriz yapan Başkan Zolan, “Cumhurbaşkanımızın sana tavsiye ettiği udu hazırladım. Ut seni zenginleştirecek, konservatuarı kazanma arzuna destek olacak. Yolun açık olsun” dedi.

Bu gelişmeler, sosyal medya kadar ana akım medyanın da gündemine girdi. Ana haber bültenlerinde Ecrin’in öyküsü ve Başkan Zolan’ın hediyesi haber oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı