REKLAMI GEÇ

DAMAT KILINÇ’I TERLETEN NİKAH

DAMAT KILINÇ’I TERLETEN NİKAH

Hakan Kılınç – Gülistan Özdemir çiftinin nikah töreni siyaset dünyasını buluşturdu.

Selami Aydın / DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2014 Pazar, 17:12

Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe eski başkanlarından diş hekimi Hakan Kılınç hayatını Gülistan Özdemir ile birleştirdi. Çiftin nikah töreni İncilipınar Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşti. Siyaset dünyasını buluşturan nikah töreninde damadın şahidi TBMM İdari Amiri ve CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin olurken gelinin şahidi eniştesi Muhammed Verep oldu.

denizli-hakan-kilinc-nikah-ic

Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreninde, nikah memurunun sorusunu bir hayli geç yanıtlayan gelin Gülistan Özdemir, damat Hakan Kılınç’a soğuk terler döktürdü. Salonda gülüşmelere neden olan bu olay sonrasında damadın birlikteliğe ‘evet’ deyişi ise adeta salonu inletti.

Nikah memuru evlilik cüzdanını milletvekili Adnan Keskin’e teslim ederek çifte vermesini istedi. Keskin kısa konuşmasında Hakan Kılınç ile birlikte siyasette yol arkadaşlığı yaptığını hatırlatarak, “Birlikte mücadele verdik. Hislerim nikah cüzdanını dava arkadaşım Hakan Kılınç’a vermem gerektiğini söylüyor ama her zaman hislere göre hareket etmemek gerekir” dedi. Nikah cüzdanını geline teslim eden Keskin çifte mutluluk diledi.

denizli-hakan-kilinc-nikah-ic-1

CHP Denizli eski milletvekili Ali Rıza Ertemur, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven ve çok sayıda partili çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı