REKLAMI GEÇ

DENİZDE BOĞULARAK CAN VERDİ

DENİZDE BOĞULARAK CAN VERDİ

Denizli’den İstanbul’a arkadaşlarının yanına giden ve denize giren Pamukkale Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Tavas’lı genç, boğularak hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Eylül 2018 Pazar, 13:54

Garipçe’de arkadaşlarıyla birlikte denize giren 21 yaşındaki Mevlüt Ilavlı akıntıya kapıldı ve çırpınmaya başladı. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre genç çevrede bulunanlar tarafından kurtarılmaya çalışılsa da başarılamadı. Sahil güvenlik ekiplerinin olay yerine gelmesiyle sudan çıkarılan Mevlüt Ilavlı, önce Rumeli Feneri İskelesi’ne getirildi. Sahil güvenlik botundan ambulansa alınan Ilavlı, Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi’ne götürüldü ancak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Arkadaşları kahroldu

Olayın ardından hastaneye gelen Mevlüt Ilavlı’nın arkadaşları ise ölüm haberini alınca gözyaşlarına hakim olamadı. Mevlüt Ilavlı’nın olay günü akşamı saat 21.00 sıralarında Denizli’ye geri dönmek için bilet aldığı öğrenildi.

Geçlerden birisi kurtarmak için atladı ama başaramadı

Olay sırasında çay bahçesinde oturan Sevda Taşkın “Gençler denize giriyordu burada. Hatta kızım bana “Anne ağabeyler denize giriyorlar burada” dedi. Ben de kızıma “burada denize girilmez” dedim. Arkasından yarım saat geçmedi, sahil güvenlik botları siren çalarak geldi. Sanırım 15 dakika kalmış suyun altında. Gençler yüzme bilseymiş kurtarabilirlermiş. Hastaneye gittiğinde de kalbi atıyormuş. Gençlerden birisi atlamış kurtarmak için ama kurtaramamış” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı