REKLAMI GEÇ

Denizi’nin 3 mahallesinde seçim heyecanı yaşanıyor

Denizi’nin 3 mahallesinde seçim heyecanı yaşanıyor

Denizli’de iki mahallede seçim heyecanı yaşanıyor. Pamukkale’nin Pamukkale Mahallesi, Sarayköy’ün Bala Mahallesi ile Çameli’nin Kalınkoz Mahallesi’nde vatandaşlar yeni muhtarlarını belirlemek için sandığa gidiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2021 Pazar, 16:12

Çameli’nin Kalınkoz Mahallesi’nde 2019 Yerel Seçimlerinde muhtarlığı kazanan Aytekin Erten, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek bir süre önce görevinden istifa etti.

Erten’in istifa etmesi üzerine mahalleli bugün yeniden sandık başına gitti. Mahallede muhtarlık için İsmail Mayda, Ramazan Öz ile Zeynel Meray aday oldu. 4 sandığın kurulduğu mahallede 1.130 seçmen oy kullanacak.

PAMUKKALE’DE DE SEÇİM VAR
Pamukkale’nin Pamukkale Mahallesi’nde de muhtar Derviş Arslan, Ocak ayında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Muhtarlık için Tugay Kara, Osman Akkulak ve Muhmut Öztürk aday oldu. Mahallede 3 sandıkta 1.400 seçmen yeni muhtarını belirlemek için sandığa gidiyor.

SARAYKÖY’DE 5 ADAY YARIŞIYOR
Sarayköy’ün Bala Mahallesi’nde mevcut muhtar 92 yaşındaki Salih Büyüktarakçı’nın istifasının ardından seçim yapılıyor. Muhtarlık için Kemal Tülü, Tolga Kısa, Sibel Tok, Mustafa Gülçer ve
İlhan Çatma yarışıyor.

Üç Mahallede de oy kullanma işlemi saat 17.00’a kadar sürecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı