REKLAMI GEÇ

Denizli, 212 milyon lira ikramiye kazanan ‘süper zengini’ merak ediyor

Denizli, 212 milyon lira ikramiye kazanan ‘süper zengini’ merak ediyor

Denizli, dün gece Çılgın Sayısal Loto’nun 212 milyon 285 bin lira ikramiye kazanan talihlisini merak ediyor. Bir anda Denizli’nin en zenginleri listesine giren yeni süper zengin kentin ilk gündemine yerleşti.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2021 Salı, 11:14

Denizli’nin zenginlerine bir yenisi daha piyango yoluyla eklendi. Özelleştirmenin ardından yeni oyunların eklendiği piyangonun Çılgın Sayısal Loto oyununda 6 rakamı doğru tahmin eden kişi Denizli’den çıktı.

İLÇE PAMUKKALE, MAHALLE BELLİ DEĞİL
Talihli, Çılgın Sayısal Loto’da Türkiye tarihinin en büyük ikramiyesini kazandı; tam 212 milyon 285 bin 211 lira 50 kuruş… Çekilişi düzenleyen şirket, kuponun oynandığı ilçenin Pamukkale olduğunu bildirdi kuponun oynandığı bayi ilgi odağı oldu.

DENİZLİ’NİN EN ZENGİNLERİ
Hal böyle olunca da birden 25 milyon doları bulan ikramiye ile Denizli’nin en zenginleri listesine giren talihli, kentin de gündemi oldu. Forbes’in araştırmasına göre, Türkiye’nin en zenginleri listesinde Denizlili 3 isim bulunuyor. Zorlu ailesi, 4-5 milyar dolar, Abalıoğlu Ailesi 500-750 milyon dolar ve Erikoğlu Ailesi de 500-750 milyon dolar servetle listede yer alıyordu.

REKORTMENLERLE YARIŞACAK GELİR
Talihlinin, ikramiye ile Türkiye’nin en zenginleri listesine girmesi olanaksız… ‘Denizli’nin en zenginleri’ diye bir araştırmanın bulunmadığı Denizli’de, en zenginlerle ilgili ancak vergi rekortmenleri listesine bakarak -çok sağlıklı olmasa da- bir liste oluşturulabilir. Listeler incelendiğinde 25 milyon dolar Denizli’de zenginler listesine girmek için yeterli bir servet… Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı’nın 2018 yılı ‘gelir vergisi’ rekortmenleri listesine bakıldığında kira geliri gibi kazançlarla rekortmen olan isimlerinin yıllık gelirlerinin ortalama 5 milyon TL olduğu görülüyor.

İSMİ MERAK EDİLİYOR
Piyangoda, talihliler istemediği sürece isimleri açıklanmıyor. Bu nedenle Denizlili talihli de tarihin en büyük ikramiyesini kazandığını gizleyebilir… Ancak bu Denizlililerin merak etmesine engel değil… Sosyal medyada bu konu ile ilgili çok fazla gündem tartışılıyor.

ODA DOLUSU PARA
Öte yandan talihli, ikramiyeyi nakit olarak almak isterse bir oda dolusu paraya sahip olacak. Kapaktaki fotoğrafta 100 milyon TL bulunuyor. Talihlinin kazandığı 212 milyon 285 bin 211 lira 50 kuruş bu fotoğraftakinin iki katından fazla bir alanı kaplayacak.

212 milyon liralık rekor ikramiyenin çıktığı bayi. Herkes birbirine şüphe ile bakıyor

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 14 Eylül 2021, 21:52

muhtemelen psikolojisi bozulmuştur.yakın zamanda ortaya cıkmayacaktır.banka müdürü ve avukat aracılığıyla olay hareketlenir.bence tavsiyem bu ülkede kalmamalı,eğer kalırsa rahat bırakmazlar 3-5 yıla para kalmaz adamda..

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 14 Eylül 2021, 12:33

Hayırlı olsun inşallah iyi yerlerde değerlendirir parasını

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı