REKLAMI GEÇ

ÇAL’DAKİ ÇOCUKLUĞUNU İSTANBUL’A TANITTI

ÇAL’DAKİ ÇOCUKLUĞUNU İSTANBUL’A TANITTI

Denizlili ressam Gürcan Ekici, 28.kişisel sergisini İstanbul Kadıköy’deki Galeria Mavist’te açtı. Ekici, Çal’da geçen çocukluğunda yaşadıklarını tuvale aktardı, köy temasının işlendiği 40 eseri İstanbullular’ın beğenisine sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2017 Çarşamba, 13:12

Ekici’nin sergisi 9 Nisan’a kadar açık kalacak. İstanbullu sanatseverler sergiye büyük ilgi gösteriyor. Çal ilçesinde doğup büyüdüğünü, dolayısıyla çocukluğunu da Çal’da geçtiğini söyleyen Ekici, “Annemin karlı bir günde tavuklara buğday atması, harman kaldırma, eski çeşmeler, pekmez pişirme, leğen içinde yaptığım banyo, ocak başında yufka açan kadınlar gibi köy temalı 40 eserimi sergiledim.Bu sergim İstanbul’da açtığım ikinci kişisel sergi. Gerçekten İstanbullu sanatseverler eserlerime büyük ilgi gösterdiler. Çok mutluyum. Sergime destekte bulunan işadamı Zafer Katrancı’ya da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ressam Gürcan Ekici, İstanbul’da oturan bazı Denizlili ve Çallı hemşehrilerin’de sergisine ilgi göstermesinin kendisini mutlu ettiğini sözlerine ekleyerek, “İstanbul’da yuvamda gibiyim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı