REKLAMI GEÇ

Denizli CHP bu düğünde buluştu

Denizli CHP bu düğünde buluştu

CHP Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ile Nilay Aslan düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi. CHP’lileri bir araya getiren düğünde genç çiftin nikahını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan kıydı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2019 Cumartesi, 11:30

CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ile Nilay Aslan Deda Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli bir törenle yaşamlarını birleştirdi.

Genç çifti en mutlu günlerinde CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Babadağ Belediye Belediye Başkanı Ali Atlı, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, CHP eski milletvekili Umut Oran, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve partililer yalnız bırakmadı.

SALONA 10. YIL MARŞI İLE GİRDİLER
Tugay Odabaşıoğlu ile Nilay Aslan, salona alkışlar arasında 10. Yıl Marşı eşliğinde girdi. Ellerinde Türk bayrağıyla gelen genç çifti davetliler ayakta alkışları.

NİKAHI DOĞAN KIYDI
Genç çiftin nikahlarını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan kıydı. Davetlilere seslenen Başkan Doğan, Odabaşıoğlu ile arasında geçen bir diyaloğu anlattı, “Seçim öncesi Tugay bana ‘inşallah nikahımızı sen kıyarsın’ demişti” diye konuştu.

DOYASIYA EĞLENDİLER
Nilay-Tugay Odabaşıoğlu, nikah töreninin tamamlanmasının ardından gece boyunca davetliler birlikte doyasıya eğlendi. Genç çift, pazar günü Aydın’da da düğün yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı