REKLAMI GEÇ

Cezaevi’nde Kadınlar Günü

Cezaevi’nde Kadınlar Günü

Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Bağlama sanatçısı Şerif Ulu’nun sazı ve sözüyle şenlendirdiği etkinliğe 100 civarında yetişkin kadın hükümlü ve tutuklu katıldı.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2013 Perşembe, 11:10

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Denizli D Tipi kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kalan kader mahkumu kadınlar da unutulmadı. Ceza İnfaz Kurumu’nda düzenlenen etkinlikle tutuklu vei hükümlü kadınlar için düzenlenen etkinliğe, bağlama sanatçısı Şerif Ulu katıldı. Sazı ve Sözüylü şenlendirdiği etkinliği, 100’e yakın yetişkin kadın hükümlü ve tutuklu katıldı. Sanatçıya oğlu Ozan Ulu da bendiriyle eşlik etti. Mini Türk Halk Müziği konseriyle zaman zaman hüzünlü, zaman zamansa coşkulu anlar yaşandı.

Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Çakar ve Kurum Müdürü Hasan Dönmezkuş, günün anısına bayan personele ve hükümlü/tutuklu kadınlara birer kırmızı karanfil verdi. Daha sonra bir konuşma yapan Kurum Savcısı Zekeriya Çakar, ceza infaz kurumlarında kadınlara yönelik iyileştirme ve rehabilitasyon çalışmalarının toplumsal öneminin çok büyük olduğunu vurguladı.

Kurum Müdürü Hasan Dönmezkuş da konuşmasında, geleceğin kadınların elinde olduğununun unutulmaması gerektiğini belirterek, tüm bayanların Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Etkinliğin ardından, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlatılan pasta, Savcı Çakar ve Müdür Dönmezkuş tarafından kesilerek kadın hükümlü/tutukluklularla personele ikram edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı