REKLAMI GEÇ

Denizli, DTO Başkanı Erdoğan’ın oğlunun düğününe akın etti

Denizli, DTO Başkanı Erdoğan’ın oğlunun düğününe akın etti

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ın oğlu Oğuz Atakan Erdoğan, psikolog nişanlısı Nevrez Emer ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahı Kayalar Düğün Salonu’nda gerçekleştirirken, yalnızca Başkan Erdoğan ve dünürleri değil genç çift de nikaha gelen yüzlerce Denizliliyi kapıda karşıladı. Düğün Erdoğan gibi önemli bir soy ismin olunca, nikahta tam bir şahit enflasyonu yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2017 Cumartesi, 18:22

Denizli ekonomisinin patronlarından, kentin en büyük sivil toplum örgütünün başkanı DTO Yönetim Kurul Başkanı Uğur Erdoğan için anlamlı gün. Erdoğan Ailesi, lojistik firmasının veliahdı, oğul Oğuz Atakan Erdoğan’ın mutluluğuna tanıklık etti.

Oğuz Atakan Erdoğan ile psikolog nişanlısı Nevrez Emer ile yaşamını birleştirdi. Genç çiftin nikahı Kayalar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilirken, önemli imza için Kayalar Düğün Salonu’na gelen davetlileri yalnıza Erdoğan ve Emer aileleri değil genç çift de kapıda karşıladı. Davetliler ile tek tek el sıkışıp, onları kapıda karşılayan genç çiftin olduğu kadar Erdoğan ve Emer ailelerinin de mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Yaylı çalgılarla klasik müzik resitali eşliğinde yapılan karşılamayla salona giren davetlilerden dileyenlere yemek ikramının da yapıldığı nikah ilgi yoğundu. Kentin iş dünyasından siyaset dünyasına, bürokrasi dünyasından protokolüne çok önemli isimlerinin de katıldığı nikah töreni, ünlü simaları bir araya getirdi. Genç çiftin anne babaları Şadiye-Uğur Erdoğan ile Gülay-Cengiz Emer’i yakın dostları ve akrabaları da yalnız bırakmadı.

Nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, genç çiftin şahitliklerini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, DSO Başkanı Müjdat Keçeci, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili Ak Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz gibi isimler başta olmak üzere 20’ye yakın önemli isim yaptı. Şahitlerin arasında MHP İl Başkanı Cafer Birtürk de vardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı