REKLAMI GEÇ

Denizli Kayak Merkezi’nde yeni sezon yoğunluğu

Denizli Kayak Merkezi’nde yeni sezon yoğunluğu

Son yağışlarla birlikte kar kalınlığının istenen seviyeye yaklaştığı Nikfer’deki Denizli Kayak Merkezi’nde sezon yoğunluğu yaşanıyor. Hafta sonu havanın güzelliğini fırsat bilenler merkeze akın etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2024 Pazar, 15:18

Denizli Kayak Merkezi’nde geciken sezon başladı. Kurak geçen kış nedeniyle, geçen yıl 15 Ocak’ta başlayan sezon bu yıl şubatın ikinci yarısına kaldı. Son yağışlarla birlikte Denizli Kayak Merkezi’ndeki kar kalınlığı çok olmasa da istenen seviyeye ulaştı.

Denizli Kayak Merkezi, özellikle Muğla ve Antalya gibi Akdeniz kentlerinden gelenlerin ilgisini çekiyor. Bölgeden ulaşılabilen en yakın kayak merkezi olan Denizli Kayak Merkezi, bu hafta sonu sezon yoğunluğu yaşadı. Özellikle pistlerin uzunluğu ve sunulan hizmetler nedeniyle Kayak Merkezi, her yıl artan bir kapasiteyle büyüyor. Beyaz cennet Pamukkale’ye sahip Denizli’de, kayak merkezi de ikinci beyaz cennet olarak adlandırılıyor.

Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’ndeki 2420 rakımlı Bozdağ’da Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılında kurulan merkeze karayoluyla kentten yaklaşık 1 saat süren yolculukla ulaşılıyor.

Acemi, orta seviye ve profesyoneller için toplam 10 kilometre uzunluğunda 3 piste sahip merkezde saatte bin kişi taşıma kapasiteli iki telesiyej ve 250 kişi kapasiteli teleski hizmet veriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı