REKLAMI GEÇ

Marmaris’te yanan yatlardan birinin sahibi Denizlili çıktı

Marmaris’te yanan yatlardan birinin sahibi Denizlili çıktı

Marmaris’te çıkan yangında limana demir atan üç yat yanarak kül oldu. 4 saatte söndürülen yangında yanan yatlardan birinin sahibi Denizlili Bekir Tuncer. Yatıyla turistleri gezdiren Tuncer, alkollü iki turist yüzünden yangının çıktığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2017 Salı, 16:04

Marmaris’in yat limanında demirli lüks motor yatta dün (Pazartesi) çıkan yangın da bir kişi ölmüş iki kişi de yaralanmıştı. Yanan üç yattan birinin sahibi olan Bekir Tuncer’in Denizlili olduğu ve Marmaris’te yatıyla turist gezdirdiği öğrenildi. Bekir Tuncer, “İki turist yangının çıktığı yatta kavga etmiş, kavgadan sonra biri yangın çıkarmış. Olan bize oldu. Yat limanı yönetimine dava açacağım. Güvenlik zaafiyeti var” dedi.

Marmaris’teki marina yangınının ardından yangını çıkardığı iddia edilen İrlandalı turist Clark Blly, jandarma tarafından gözaltına alındı. Yangında yatının denize battığını söyleyen Denizlili Bekir Tuncer, “10 yıl önce Denizli’den Marmaris’e yerleştim. 5 yıldır da yatla Marmaris açıklarında turist gezdiriyorum, Yunan Adaları’na turist getirip götürüyorum. Turizmin durumu zaten kötü, bu yangın iyice belimizi büktü. Bir kişinin öldüğü yangında yanan yatımı satmıştım. Bir gün sonra noterden devredip parasını alacaktım. Satamadan bir gün önce yatım yandı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı