REKLAMI GEÇ

Denizli Vosvos Kulübü’nden anlamlı kampanya

Denizli Vosvos Kulübü’nden anlamlı kampanya

Denizli’deki “Vosvos” tutkunları, düzenledikleri etkinlikle kan bağışında bulundu. Etkinlikte 40 ünite kan topladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2018 Pazar, 16:54

DENİZLİ (AA)
Denizli Vosvos Kulübü (DENVOS) üyeleri kış aylarında azalan kan stoklarına dikkat çekmek amacıyla 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda araçlarıyla toplanarak kan bağışı kampanyası düzenledi.

DENVOS Başkanı Önder Şentürk, etkinlik öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüplerinin geçmişinin eskiye dayandığını ve “Vosvos” sevgisini atalarından aldıklarını ifade etti.

Sosyal bir proje olarak kan bağışında bulunmak istediklerini kaydeden Şentürk, “Yaklaşık 45 katılımcı ile 25 ünite kan bağışı vermeyi hedefliyoruz. Buradan tüm Denizli halkını kan bağışına davet ediyorum. Bir kan 3 hayat demek. Verilecek kanın 3 kişiye faydası olacağını bilmek çok güzel bir duygu. Vosvos araçları dünyada en çok sevilen, sempatisi en çok olan araçlardan birisidir. Biz de vosvos sevdalısıyız. Daha önce de birçok sosyal sorumluluk projesine imza atmıştık” diye konuştu.

Vosvos tutkunu Oytun Yıldız ise vosvos severler olarak sadece Denizli’de değil tüm Türkiye’de insan sevgisi ve sağlığından yana olduklarını kaydetti.

Yıldız, “Bundan hareketle insanlara ve topluma bilgi vermek istedik. Özellikle kış aylarında azalmaya başlayan kan stoklarıyla ilgili toplumu duyarlılığa çağırmak istedik” dedi.

Araçların üzerlerinde “Bağışlanan her kan, kurtarılan üç can” yazılarının yer aldığı etkinliğe yaklaşık 45 kişi ve 12 araç katıldı.

Etkinlikte vatandaşların da desteğiyle Altıntop Mahallesi’nde bulunan Çınar Kan Bağışı Merkezi’nde 40 ünite kan bağışında bulunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı