REKLAMI GEÇ

Denizli’de depremzede çocuklara doğum günü kutlaması

Denizli’de depremzede çocuklara doğum günü kutlaması

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Elbistan’daki evleri zarar gören 2 çocuğa, aileleriyle birlikte yaşadıkları Denizli’deki GSB yurdunda sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 1 Mart 2023 Çarşamba, 10:11

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki evleri zarar gören ve ailesiyle Pamukkale Üniversitesi Yerleşkesindeki Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yurtlarında kalan 2 çocuğun doğum günü olduğunu öğrenen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri, kutlama için hazırlık yaptı.

Pasta ve hediyeler alan görevliler 8 yaşına giren Yaren Karateke ile 6 yaşına giren Ömer Selim Taş’ın doğum gününü kutladı.

Ömer Selim Taş, doğum günleri kutlandığı için çok mutlu olduklarını söyledi.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, gazetecilere yaptığı açıklamada, yurlarda kalan yaklaşık 3 bin depremzedenin tüm ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, “Deprem dolayısıyla hepimiz her ne kadar üzgün olsak da bir şekilde hayat devam ediyor. Müdürlüğümüze bağlı yurtlarımızda 3 bine yakın depremzedelerimizi misafir ediyoruz. Bugün de bu güzel çocuklarımızın doğum günüydü. Burada her türlü ihtiyaçlarını karşıladığımız gibi güzel yavrularımızın doğum gününü hep birlikte kutladık. Milletçe birlik beraberlik içerisinde tüm acıları sarmaya devam ediyoruz. Yurdumuzda ekibimizle birlikte Türkiye’nin tek yürek olduğunu bir kez daha ortaya koyduk.” dedi.

Ömer Selim Taş’ın halası Emine Senem Taş ise, çocukların geçirdiği bu zorlu süreçte doğum günlerinin kutlanmasının kendilerine çok iyi geldiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Amcamın oğlunun doğum günüydü. İkinci depremin merkez üssü Elbistan’dan geldik. Şu an Denizli’deki yurtlarda ikamet ediyoruz. Türkiye’mizin, 11 ilimizin başı sağ olsun. Kalanlarımıza Allah sabır versin. Yeğenimin doğum günün kutladılar, bu süreçte bizim aklımızdan bile çıkmıştı. Çocukların yaşadığı bu zorlu süreçte bu olay gerçekten onlara çok iyi geldi. Yapanlara, emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı