REKLAMI GEÇ

Denizli’de içinde 15 bin lira bulunan çanta sahibine teslim edildi

Denizli’de içinde 15 bin lira bulunan çanta sahibine teslim edildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşlı adamın yolda düşürdüğü 15 bin lira nakit para ve hesap kartları ile şifrelerinin bulunduğu çanta sahibine teslim edildi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2023 Pazartesi, 13:22

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım hizmetlerinin hasta nakil ambulansı ekibi, İncilipınar Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı’nda yol ortasında bir çanta buldu.
Çantanın içini kontrol eden ekipler, içinde 15 bin lira nakit para, hesap kartları ile bu kartlara ait şifrelerin olduğunu belirledi. Çanta içindeki telefon numarasını arayan ekipler, çantanın sahibi İbrahim Yağıcı’ya (83) ulaştı.
Ekipler, Yağıcı ile İncilipınar Mahallesinde buluşarak çantayı teslim etti, daha sonra gideceği yere kadar ambulansla bıraktı.


Çantanın içinde emekli aylıkları ile sattığı tarlasının parasının olduğu hesap kartlarının olduğunu belirten Yağıcı, Denizli Haber muhabirine, “Petrol istasyonunun önünde kulaklarım üşüdüğü için ceketimin yakalarıyla kulaklarımı ısıtırken çantayı kenara koymuşum sonra orada unutmuşum. Sonra polise kayıp başvurusunda bulunduk. Sonra arkadaşlar bulmuş polisle iletişime geçmiş, düşürdüğüm yerde paramı getirdiler. Dürüst insanlarmış Allah razı olsun.” dedi.
Parayı bulan ambulans şoförü Murat Gökçe, “Hasta almaya giderken petrol istasyonuna uğramıştık. Burada yolun ortasında çanta gördük. Çantayı kontrol ettiğimizde içinde bir miktar para ve hesap kartları ve şifreleri vardı. Biz çantayı aldık içinde yazan telefon numarasından amcaya ulaştık. Bulduğumuz yerin yakınında amcamızla buluştuk ve çantayı teslim ettik. Amcamız biraz yaşlı unutmuş galiba, çantasına kavuşunca sevindi.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı