REKLAMI GEÇ

Denizli’de ‘Vali’ heyecanı

Denizli’de ‘Vali’ heyecanı

Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nun hayatını anlatan ‘Köprü’ dizisinin ardından geçtiğimiz aylarda çekimlerine başlanan ‘Vali’ filminin Denizli bölümü, Denizli Lisesi’nde çekiliyor. Çekimleri yaklaşık bir hafta daha sürecek olan filmin setine, Denizlili gazeteciler konuk oldu. Denizlili gazeteciler, filmde de rol aldı.

/ DENİZLİHABER / 1 Eylül 2008 Pazartesi, 00:00

Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nun hayatını anlatan ‘Köprü’ dizisinin ardından, geçtiğimiz aylarda çekimlerine başlanan ‘Vali’ filmi, ocak ayının ortalarına doğru gösterime girecek. Şu günlerde Denizli çekimleri süren filmin setine konuk olan Denizlili gazeteciler, hem filmin çekimlerinde rol aldı, hem de çekim ekibiyle sohbet etme şansı buldu.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Filmin başrol oyuncusu olan ve Vali Recep Yazıcıoğlu’na benzerliğiyle dikkat çeken Erdal Beşikçioğlu, üstlendiği rolün Denizli için taşıdığı önemin bilincinde olduğunu vurguladı. Diziyle birlikte yaklaşık 2 seneden beri bu görevin sorumluluğunu üstlenmeye çalıştıklarını belirten

Beşikçioğlu,  “Hayatımızdan bir takım ödünler vererek bu rolü canlandırmaya çalışıyoruz. Denizli’nin, Recep Yazıcıoğlu için arz ettiği önemi biliyoruz, bu yüzden de Denizli halkına yakışır bir film yapmaya çalışıyoruz. Diziden farklı olarak bu bir sinema filmi olduğu için biraz daha titiz çalışıyoruz, çekimler uzun ve yorucu geçiyor. Denizli halkının yardımları da bizim için son derece faydalı oluyor. Çekimler nedeniyle henüz Denizli’yi gezip görme fırsatımız olmadı. Önümüzdeki günlerde fırsat buldukça Denizli’yi gezmek ve bu güzel şehri görmek istiyoruz” diye konuştu. Filmin çekimlerinin Denizli ayağı yaklaşık bir hafta daha Denizli Lisesi’nde devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı